2777
2789

طبیعیه عزیزم بالاخره رحم دستکاری میشه.استراحت کن ولی اگه شدیدتر شد با دکترت مشورت کن 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ک جواب دادی ،نگرانم چیزی شده باشه

نه آرامش داشته باش.تو دوره انتقال هیچی اندازه آرامش مهم نیست.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام عزیزم انشالله لک لانه گزینیه ..توی تاپیکای کساییکه مثبت شدن خوندم که روز اول تا سوم بعضیا لک دیدن و مثبت شدند.انشالله براشماهم همینطوره..انشالله آزمایش دادید یه خبر بدید 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام عزیزم انشالله لک لانه گزینیه ..توی تاپیکای کساییکه مثبت شدن خوندم که روز اول تا سوم بعضیا لک دی ...

شما انتقال داشتین؟ اخه میگن  لانه گزینی از ۶ تا ۱۱ انتقال هس؟

شما انتقال داشتین؟ اخه میگن  لانه گزینی از ۶ تا ۱۱ انتقال هس؟

من انتقالم منفی شد لک نداشتم تا روزدهم شب قبلش لک داشتم فرداش پریودشدم 😢خیلیارو دیدم روز اول دوم ک جنین لانه گزینی میکنه لک میبینند.انشالله برای شماهم مثبته

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢