سلام کاربری بود اینجا تعبیر میکرد اسمش درست یادمونیست اخر کاربریش...۱۳۶۰ بود ممنون میشم تگ کنین یا اگر بلدین تعبیر کنین❤
مجردم دیشب خواب دیدم دوقلو باردارم شکمم زیاد بزرگ نبود واصلا تو خواب به اینکه پدرش کیه فکرنکردم اومده بودم بیمارستان برای زایمان چندنفر هم اوندن ملاقاتم بعد ی لحظه نگران شدم الان دردام شروع بشه میتونم تحمل کنم یا نه !!! تو خواب درد و ناراحتی نداشتم
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خودتون رو در حال شیر دادن به بچه دیدید، این خواب دو نوع تعبیر داره عزیزم:۱. خیر زیادی از شما به ...
عزیزم من ۲۷ روزه زایمان کردم دیشب خاب دیدم باردارم از همه میپرسم من دوقلو باردار بودم ی دونه امد زایمان کردم ی دونه هنوز نیومد ۴۰ هفته رو پر کردم ک جنسیت هم دختر و پسر بود
سوده جان عزیزم برای دوستان درست تعبیر کرده بودی ممنون میشم خواب منو هم تعبیر کنی ..خواب دیدم یه نوزاد تو شکمم تکون میخوره رفتم سونو بدم دکتر دست زد گفت بچه اینجا شکمته منم گفتم نه اینجا با دست نشون دادم گفت شما دوتا نوزاد دارید تو شکم دو قلو میشه لطف کنید تعبیر کنید ممنون میشم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍