2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده خواب دیدم باردارم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 9179 بازدید | 59 پست
سوده جان عزیزم برای دوستان درست تعبیر کرده بودی ممنون میشم خواب منو هم تعبیر کنی ..خواب دیدم یه نوزا ...

سلام عزیزم. عذرمیخوام بابت تاخیر.

بسم الله الرحمن الرحیم 

اگه شما در اقدام به سر میبرین این خواب نشانه ای از بارداری شما در آینده س.

اگه در حال حاضر باردارین، ممکنه تعبیری نداشته باشه.

و اگه نه باردارین و نه در حال اقدام، این خواب به معنای اینه که شما توی زندگیتون مشکلی دارین که تبدیل به دو مشکل میشه. اما نگرانش نباشین چون به بهترین شکل حل میشن.

سلام عزیزم. عذرمیخوام بابت تاخیر.بسم الله الرحمن الرحیم اگه شما در اقدام به سر میبرین این خواب نشانه ...

سلام دوست عزيز 

ممنون ميشم خوابم رو تعبير كنيد 

ما يه دوست داريم خيلي هم با هم خوب بوديم اما يه مدته فاصله گرفته 

ديشب خوابش رو ديدم ك اومده و معذرت خواهي ميكنه و علت فاصله گرفتنش رو بارداريش ميدونه ك بارداره و دوقلو داره و گفت ك وارد ماه ٩ شده من خيلييييي خوشحال شدم و بهش تبريك گفتم 

اي ميتونه چ تعبيري داشته باشه 

خيلي ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزيز ممنون ميشم خوابم رو تعبير كنيد ما يه دوست داريم خيلي هم با هم خوب بوديم اما يه مدته ف ...

سلام عزیزم.

ایشون گرفتار دو مشکل شدن و همین موضوع موجب بهم ریختگی اوضاع اخلاقیشون شده. بهتره باهاشون مدارا کنین تا مشکلشون رفع شه.

سلام عزیزم.شما مشکلاتی رو دارین حمل میکنین که به زودی ازشون فارغ میشین و همه چی حل میشه.موفق باشی عز ...

سلام عزیزم من تو اقدامم چندین شب پشت سر هم خواب دیدم دوقلو دارم تعبیرش چیه به نظرتون؟

ممنون از دعای خیرتون عزیزم 🙏❤️

سلام عزیزم میشه خواب منم تعبیر کنی

من یجورایی تو خواب خواب دیدم یکی از همسایه هامون که دوسال گذشته فوت. شدن بهم گفتم یه دختر و پسر خدا بهت میده بعد انگار از خواب بیدار شدم و خیلیخوش حال  بودم  و رفتم سونو با مادرم که  که سونو گفت دوقلو یه دختر و پسر تو شکمته دیگه از خواب بیدار شدم

راستش من خواب جور وجار خیلی میبینم نمیدونمم ابن خواب تعبیری داره یا ن 

هی خدا

سلام

سوده ۱۳۶۰، لطف میکنی خواب من رو هم تعبیر کنی

من در اقدام به بارداری هستم

یکشب خواب دیدم دو تا دختر دوقلو حاملم و داریم با همسرم براشون اسم انتخاب میکنیم و یه لحظه بیدار شدم دیدم داره اذان صبح میگه

چند ماه بعد دیدم اینبار ۳ قلو بدنیا اوردم و یکیشونو گرفتم بغلم دارم بهش شیر میدم ، حتی مکیدنش رو هم تو خواب حس میکردم و منتظر بودم شیرشو بخوره بعد بقیه بچه ها رو شیر بدم اینم باز دم اذان صبح دیدم

بار اخر چند وقت پیش دیدم دارم به دخترم شیر میدم 

تعبیرش چیه عزیزم؟

با اجازه استارتر عزیز،سوده جان لطفا خواب منم تعبیر میکنین؟من روزی که جواب ازمایش بارداریم مثبت شده ب ...

سلام عزیزم

تعبیر خواب شما چی شد؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
بسم الله الرحمن الرحیم خیر برکتی کثیر بهتون داده میشه

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم

خواب منم تعبیر میکنی البته یه کم طولانیه

خواب دیدم یه خونه بزرگ و سفید و روشن گرفتیم که دو تا در ورودی داره ، یکی به راه پله و یکی هم تو بالکن بودو مثل خونه ویلایی انگار در از حیاط به بیرون باز میشد طبقه اول بودیم هنوز اسباب کشی نکرده بودیم خونه خالی بود شوهرم منو به خونه ی یکی از فامیل ها تو همون منطقه برد، راه پله خونه روشن بود اما وقتی در باز شد داخل خونه تاریک بود و من با سه خانم و سه مرد که همه رو میشناختم رو به رو شدم اما نمی دونستم خونه کدومشونه هیچکدوم تو اون منطقه خونه ندارن و روم نشد بپرسم خونه مال کیه خونه دوتا آشپزخونه داشت که خانم ها جلوی یکی نشستند و آقایون جلوی آشپزخونه دیگه و مشغول صحبت شدند منم چون معذب بودم سرمو پایین انداختم که چشمم به فرش مشکی با گل‌های خوشگل ولی تیره افتاد ، شوهرمم جلو چشمم نبود که ازش بخوام از اونجا بریم 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
سلام عزیزم ،مراقب باشید که از نظر معنوی دچار ضرر و زیان نشید.اما اگه این خواب رو یک مرد دیده، باید م ...

سلام عزیز میشه خواب منم تعبیر کنی من دیشب خواب دیدم با زن پسر خالم دعوا داریم و داشت منو میزد و من جیغ کشیدم و رفتم کنار شکممو با دودستام گرفته داشتم بقیه اومدن گفتن مراقب بچهات باش شب قبلشم انگار مامانم خواب دید من حاملهم و شکمم بزرگ شده