2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده خواب دیدم باردارم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 9170 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم. شما مشکلاتی رو دارین حمل میکنین که به زودی ازشون فارغ میشین و همه چی حل میشه. موفق باش ...

ممنونم یبار دیگه هم خوابم تعبیر کرده بودی 😘

خیرببینی بحق این ماه پربرکت🌹🤲

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر عزیز،

سوده جان لطفا خواب منم تعبیر میکنین؟

من روزی که جواب ازمایش بارداریم مثبت شده بود،مامانم خواب دیده بودن ک سه قلو دارم دوتا پسر یه دختر یا دوتا دختر یه پسر(قبل اینکه جواب مثبت رو بهشون بگم)

بنظرت تعبیرش چیه؟

@سوده1360  

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
تعبیرش همون بارداری و خیر و برکت مضاعفیه که وارد زندگیتون میشه

ممنونم مهربون جان خيلي لطف كردي♥️

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
ممنون از دعای خیرتون عزیزم 🙏❤️

سلام سوده جان خوبی گلم خواستم خبرت کنم روزی خوابم تعبیر کردی۴روز بعدش تعبیرشد خداروشکر .ممنونم ازت خیلی خوب تعبیرمیکنی ان شالله خیردنیا اخرت نصیب خودت و خانوادت بشه ممنونم❤😍

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

سلام سوده جان خوبی گلم خواستم خبرت کنم روزی خوابم تعبیر کردی۴روز بعدش تعبیرشد خداروشکر .ممنونم ازت خ ...

سلام عزیزم. شما محبت دارین. امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه.

لطفاً برای من و همسرم دعا کنین تا دلمون شاد باشه🙏

سلام عزیزم. شما محبت دارین. امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه. لطفاً برای من و همسرم دعا کنین تا دلمون ...

چشم عزیزم دعاگوت هستم🤲 ان شالله هرچی ازخدا میخوایبن نصیبتون کنه❤

سلام عزیزم. شما محبت دارین. امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه. لطفاً برای من و همسرم دعا کنین تا دلمون ...

سلام میشه لطف کنید خواب منو هم تعبیر کنی

سلام من مجرد هستم و خواب دیدم که دوقلو زایمان طبیعی کردم خیلی اسون . یکی از بچه ها دختر و دیگری پسر بود بسیار زیبا و اروم بودن گریه نمیکردن. وزن هر کدوم دو کیلو و نیم بود و بسیار سالم بودن. انگار هیچ کس تصور دوقلو از من نداشت اونم دوقلوی سالم ولی خییلی سالم بودن. مدام شیر میخوردن و من داشتم بهشون لباس میپوشوندم که برم به مادر شوهر و پدرشوهرم نشونشون بدم. بسیار خوشحال بودم و حس خوبی از تولدشون داشتم. در ضمن توی سونوگرافی فقط  یک قل پسر مشخص شده بود ولی بعد یه دختر بدنیا اومد توی خواب تعجب کرده بودیم و لباس هنوز براش نخریده بودم. ولی هر دور را لباسهای شیک و قرمز رنگی پوشاندم

@سوده1360  

سلام عزیزم خسته نباشید ببخشید مزاحم میشم من پدرم که ادم فوق العاده ارومیه خواب دیده من دوقولو دختر دارم من 11هفتمه و تو سونو هفته 6 بهم گفتن که یه ساک با یه ضربان قلب و دارم باهم بازی میکنن تعبیرش میتونم بپرسم چیه؟ممکنه راجع به تعداد و یا جنسیت باشه؟

@سوده1360     سلام عزیزم خسته نباشید ببخشید مزاحم میشم من پدرم که ادم فوق العاده ارومی ...

سلام عزیزم.

تعبیر دوقلوی دختر به معنای خیر بسیار بسیار زیاد و خوش قدم بودن فرزندتونه عزیزم. این بچه براتون شادی های زیادی به ارمغان میاره و خوش روزی ه . مبارکتون باشه و التماس دعا ❤️