2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده خواب دیدم باردارم دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 9188 بازدید | 59 پست
سلام عزیزم. شما مشکلاتی رو دارین حمل میکنین که به زودی ازشون فارغ میشین و همه چی حل میشه. موفق باش ...

میتونی برای منم تعبیر کنی؟؟

خواب دیدم شوهرم کلی پول بمن میده بزارم کیفم...کلی پول پنجاه هزار تومنی بودن زیاد بودن...

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خواب منم میشه تعبیر کنی لطفا  خواب دیدن تو یه گل کلم کلی کرم ریز سبز بود و من گل کل ...

سلام عزیزم ،

مراقب باشید که از نظر معنوی دچار ضرر و زیان نشید.

اما اگه این خواب رو یک مرد دیده، باید مراقب یک خانم از اطرافیانش باشه

با اجازه اسی کسی تعبیر خواب من و میگه تقریبا نزدیک به یکساله خواب میبینم یه بچه شیرخوار دارم

اگه خودتون رو در حال شیر دادن به بچه دیدید، این خواب دو نوع تعبیر داره عزیزم:

۱. خیر زیادی از شما به دیگران میرسه.

۲. بارداری در پیش دارید.

اما اگه فقط بچه رو میبینید، قراره به موهبتی بزرگ برسید و حاجت روا شید.

خوابها گاهی دو سال طول میکشن تا تعبیر شن.

اگه خودتون رو در حال شیر دادن به بچه دیدید، این خواب دو نوع تعبیر داره عزیزم: ۱. خیر زیادی از شما ب ...

سلام

ممنونم از اینکه جواب دادید

بعضی وقتا خواب میبینم دارم ب بچه شیر میدم

بعضی وقتا توی بغلمه یعنی میدونم بچه خودمه

ولی ی موقع بچه یه نفر دیگه رو میدن بهم

اکثر اوقات نوزاد دختره اما سری آخر ی پسر بود

عمرم به سوی نود سالگی شتابان است ولی نفسم در بیست سالگی ایستاده....

اگه خودتون رو در حال شیر دادن به بچه دیدید، این خواب دو نوع تعبیر داره عزیزم:۱. خیر زیادی از شما به ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده میتونی خواب منم تعبیر کنی.خواب دیدم دوقلو نوزاد پسر دارم تو گهواره که یکیشون گریه میکنه بغل میکنم میزارم زمین چهاردستو پا راه میره حتی تو خوابم اسماشون انتخاب کردم.در واقعیتم چنوقته اقدام کردم فعلن مشکل دارم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

سلام عزیزم خدا خیرت بده میتونی خواب منم تعبیر کنی.خواب دیدم دوقلو نوزاد پسر دارم تو گهواره که یکیشون ...

سلام عزیزم ، 

بسم الله الرحمن الرحیم 

اینجور خوابها دو دسته ان.

یا رویای صادقه اس و خبر از بچه دار شدن شما داره.

و یا به معنای ورود دو برکت بزرگ به زندگیتونه.

سلام عزیزم ، بسم الله الرحمن الرحیم اینجور خوابها دو دسته ان.یا رویای صادقه اس و خبر از بچه دار شدن ...

مرسی عزیز دلم خدا از زبونت بشنوه منم دعاتون میکنم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

اگه خودتون رو در حال شیر دادن به بچه دیدید، این خواب دو نوع تعبیر داره عزیزم:۱. خیر زیادی از شما به ...

عزیزم من ۲۷ روزه زایمان کردم دیشب خاب دیدم باردارم از همه میپرسم من دوقلو باردار بودم ی دونه امد  زایمان کردم ی دونه هنوز نیومد ۴۰ هفته رو پر کردم ک  جنسیت هم دختر و پسر بود

عزیزم من ۲۷ روزه زایمان کردم دیشب خاب دیدم باردارم از همه میپرسم من دوقلو باردار بودم ی دونه امد زا ...

سلام عزیزم. خانمهایی که به تازگی بارداری رو پشت سر گذاشتن، معمولا این نوع خوابها رو میبینن. بنابراین خوابتون تعبیری نداره❤️

ممنون از دعای خیرتون عزیزم 🙏❤️

سوده جان عزیزم برای دوستان درست تعبیر کرده بودی ممنون میشم خواب منو هم تعبیر کنی ..خواب دیدم یه نوزاد تو شکمم تکون میخوره رفتم سونو بدم دکتر دست زد گفت بچه اینجا شکمته منم گفتم نه اینجا با دست نشون دادم گفت شما دوتا نوزاد دارید تو شکم دو قلو  میشه لطف کنید تعبیر کنید ممنون میشم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍