2777
2789

کی گفته؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

متاسفانه از قدیم مونده . فکر میکنن چشم و گوش ادمو باز میکنه . ولی  خوب یه هنره

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متسفانه از قدیم مونده . فکر میکنن چشم و گوش ادمو باز میکنه . ولی  خوب یه هنره

آخ آخ آخ خبر ندارن یه سرچ ساده کنی الان 

چشم و گوشت باز نمیشه 

نابود میشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

طرز فکر گذشته اینجوری بود 

الان آرایشگری خیلی خوبه هرچند خیلی زیاذ شدن ولی اگر استعداد و علاقه داشته باشی و البته سرمایه اولیه حتما موفقق میشی

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
متسفانه از قدیم مونده . فکر میکنن چشم و گوش ادمو باز میکنه . ولی  خوب یه هنره

من اینمدلی نشنیده بودم۰🙄قدیمیا چقدر مسخره بودنا ایح ایح

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...

خب چون همیشه سایه عقاید مذهبی روی شغل ارایشگری بوده و مدتها تنها شغل خانمانه پرستاری و ارایشگری بود و آدم‌هایی که مخالف اشتغال خانم ها بودند روی این شغل ها حساس بودند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من اینمدلی نشنیده بودم۰🙄قدیمیا چقدر مسخره بودنا ایح ایح

خیلی شنیده من . ولی به ان چیزا نیست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
آخ آخ آخ خبر ندارن یه سرچ ساده کنی الان  چشم و گوشت باز نمیشه  نابود میشه

الان دیگه یه دور بری بیرون برگردی اپدیت میشی اساسی