اقا سلااااام
راستش برادر شوهر من ۳۰ و خورده ای سالشه هنوز مجرده و چون شغل ثابتی نداره ازدواج نکرده...
تو شهرستان کار میکنه ولی ازیناس که ازین شغل به اون شغل میپره و کلا اعتقاد داره چون تحصیل کرده ست باید حتما میز مدیریتی چیزی بهش بدن ....
حالا مادر شوهر من هرروز زنگ میزنه به شوهرم که اره زنگ بزن به داداشت بگو بیاد تهران و براش کار خوب و ثابت جور میکنیم و فقط بگو بیاد تهران و ازین حرفا...
حالا موضوع اینه که اگه برادر شوهرم بیاد اینجا من فقط باید بمونم خونه بپزم و بشورم و اقا بخوره...با یه بچه کوچیک ۳ ساله من باید کلفت بشم ...شوهرم میگه بیاد اینجا بابام براش خونه میگیره و ماشین میگیره ...ولی خب تامین همون خونه و ماشینم یه وقتی میخاد دیگه بلاخره که تا بیاد تهران ک کلید خونه دستش نمیدن که..کلی باید بگرده و اووووو تو اون مدت من باید خونه نشین بشم...
ازین که تو خونمم مهمون باشه و من برم بیرون یا خونه پدرمادرم هم بدم میاد...دوس دارم وقتی از خونم میرم یا برمیگردم کسی تو خونم نباشه...
واقعا نمیدونم با اینا چجوری کنار بیام..چجوری بفهمونم که اگر برادرتم میخاد بیاد تهران ۱.۲ روز خونم بمونه و بره حالا چه خونه پیدا کرده باشه چه نکرده باشه...من حوصله مهمون هفتگی یا یک ماه بمونه رو ندارم😣