2777
2789
عنوان

دوراهی برادرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 28 پست
بنظر من همه چی به شوهرت و خونواده ی شوهرت برمیگرده. شخصا خودم اگه شوهرم وخونوادش خوب باشن و واقعا از ...

قربونت بشم که انقد خوب و با حوصله جواب دادی ممنون

⚡یک عدد بی برق...⚡

حق داری چی بگم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم باشم ماتم میگیرم چون واقعا سخته خدا به دادت برسه 

اگر کم توقع بودن مشکلی نبود...ماشالا پر توقعن...غذا باید تازه باشه برنجی باشه حتما..مرغ و گوشت درشت تو خورشت باشه و ازین مدلان..بعد بخورم هستنااااا واقعا سخته خب

⚡یک عدد بی برق...⚡

مادرشوهرت کجا زندگی میکنه پس؟بره خونه مادرش بمونه دیگه 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
مادرشوهرت کجا زندگی میکنه پس؟بره خونه مادرش بمونه دیگه 

شهرستانن همشون...فقط شوهر من تهرانه...اونم زمان مجردیش اومده بود تهران دنبال کارو اینا دیگه تهران موندگار شد و با من ازدواج کرد😑

⚡یک عدد بی برق...⚡
قربونت بشم که انقد خوب و با حوصله جواب دادی ممنون

خواهش میکنم عزیزم. ما توو این سایتیم که همراه و همدم و راهنمای همدیگه باشیم دیگه نه نمکدون زخم همدیگه.

بعضیا انگار دعوا دارن میان فقط تیکه بارون کنن بدون در نظر گرفتن شرایط طرف و بدون اینکه احتمال بدن بابا شاید طرف توو موقعیت خاصی قرار داره که ما بجاش نیستیم و نمیفهمیم فقط میخوان تیریپ مهربونی و انسان دوستی وعروس خوب واسه  خونواده شوهر بردارن هرکی هر درد دلی میکنه راجع به خونواده شوهر پاچه ها رو ور میمالنن و میپرن بهش که وااااااااا چه اشکالی داره خوب خونوادشه ووو.....

حالا کافیه یکی از خونواده شوهر پا رو دمشون بزاره به ۶۱قسمت تقسیمشون میکنن.

بنظرم ادم خوبه موقع نظر دادن یک درصد احتمال بده اگه بجای استارتر بود شاید همین رفتارو میکرد

شهرستانن همشون...فقط شوهر من تهرانه...اونم زمان مجردیش اومده بود تهران دنبال کارو اینا دیگه تهران مو ...

آهان،هنوز کار و جور نکردن کجا می خواد بیاد بنده خدا سرگردن بشه،باید به مادرشوهرت اینا می گفتید که لاقل اولش کار و پیدا کنن بعد بیاد تهران 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
آهان،هنوز کار و جور نکردن کجا می خواد بیاد بنده خدا سرگردن بشه،باید به مادرشوهرت اینا می گفتید که لا ...

مشکل منم دقیقا همینه...میگن اول بیاد تهران بعد واسش میریم دنبال کار و کار جور میکنیم براش بعدم ماشین و اینا میگیریم براش...

یکی نیس بهشون بگه خب تو که اخلاق بچتو میدونی که تو یه کار ثابت واینمیسته...تو اول تو تهران کارشو پیدا کن بعد بگو بیاد تهران بمونه.

⚡یک عدد بی برق...⚡
مشکل منم دقیقا همینه...میگن اول بیاد تهران بعد واسش میریم دنبال کار و کار جور میکنیم براش بعدم ماشین ...

چی بگم والا،ولش کن اعصاب خودت و خورد نکن فوق فوقش میاد یه دوسه هفته میمونه بعد میره دیگه