2777
2789
عنوان

دارم میرم طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 82 پست
هیچ حسی ندارن واقعا احساساتشون تو مواقع آشتی هم دروغه

من تو زندگی خیلی سختی کشیدم تا میومدم یه روز خوش باشم مادر فتنه اش نمیذاشت حالا که دیگه با اونا ارتباط کم کرده بودم راحت شده بودم این روانی شد

یه بچه ی سه ماهه

عزیزم سعی ‌کن به طلاق فک نکنی 

البته اگه مشکلت حاد نیست و حل شدنیه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بده.خب بشینه خونش کاری با شوهرش نداشته باشه بعد طلاق کلی حرف میشنوه هی خاهر نگم برات

اره😔 تو شهرستان ما اگه طلاق بگیری و حتی اگ رابطه نداشته باشی با شوهرت میگن زن مطلقس هر پسری دست بزاره روش میگن اون ک طلاق دادس تو مجردی هنوز😔 انگار ک طلاق داده ک هس چیکار کرده😔😑💔

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
اره😔 تو شهرستان ما اگه طلاق بگیری و حتی اگ رابطه نداشته باشی با شوهرت میگن زن مطلقس هر پسری دست بزا ...

اره میبینی.....من اینسری ک ازدواج کنم گفتم دیگ هرچی سرم بیاد لال میشم و فقط توخونم میمونم..به هرچی ک از طرف خانواده شوهر یا خود شوهر بشه راضیم...

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
اره میبینی.....من اینسری ک ازدواج کنم گفتم دیگ هرچی سرم بیاد لال میشم و فقط توخونم میمونم..به هرچی ک ...

الهی بگردم 🥺

مطمئن باش ایندفه بهترین انتخابو می‌کنی عزیزم توکل کن ب خدا 😍

می‌دونی همه‌ی ادما چ زن چ مرد ی مشکلی دارن یکی زود عصبی میشه یکی لجبازه یکی....

صد بارم ک شوهر کنی و طلاق بگیری بازم ی ادم کامل و بی‌عیب پیدا نمیکنی

بازم طرفت ی عیب داره درهرصورت باید عیباشو بپذیری و کنار بیای🥺⁦🤲🏻⁩

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
آره جالبه که طرف هم می‌دونه زن و بچه داره اما ولکن نیست

چه انتظاری داری واقعا از این هرزه ها 

مشاوره رفتی ؟

بببین یه وقت بچه آت رو نگیری ها 

مدرک مسئول بچه است کسی که مرد متاهل میخواد باید بچش رو هم بخواد 

سفت و سخت بچسب به غلط کردن میوفته بر میگرده 

بگو بچتم عین خودت نمیخوامش

باورت میشه ۴ماهه طلاق گرفتم اونقد خاستگارداشتم ولی همشونو رد کردم ازترسم ک خدانکرده باز طلاق نشه..ال ...

خب به سلامتی ان شاءالله قسمتت خوب باشه

چند سالته اهل کجایی؟

نه نرفتم میخوام برم آخه دفعه اولش نیست خیانت میکنه موندم چیکار کنم از طرفی بچه دارم خیلی سخته شرایطم

ببین گلم 

من توی کانال مشاوره خیانت هستم ایدیش رو واست مینویسم 

هم از تجربه زنایی مثل خودت استفاده کن هم خانم دکتر 

همون‌جوری که گفتم 

اصلا نذار با بچه تهدیدت کنه 

می‌دونم مادری ولی واسه اینکه بنشونیش سر جاش چند وقت این مادرانه بودن رو تحویل نگیر 

@روانشناسی خیانت همسران 

رو توی تلگرام سرچ کن مشاورش خانم دکتر عراقی هستش 

برو تجربه خانم ها رو هم بخون 

کسایی که سفت و سخت وایستادن مرده به غلط کردن افتاده برگشته 

مثلا یه خانمی می‌گفت به زنیکه گفتم بگیر واسه خودت این به اصطلاح شوهر 

به شوهرش هم گفته بود 

تو چی بودی که بچت چی باشه 

بچتم یکی مثل خودت 

طلاقم رو بده بچت رو هم بردار با خودت ببر 

می‌خوام برم دوباره با یه ااادم ازدواج کنم 

دست بالا بگیر

ببین گلم  من توی کانال مشاوره خیانت هستم ایدیش رو واست مینویسم  هم از تجربه زنایی مثل خو ...

ممنونم ازت عزیزم من واقعا دوست ندارم زندگیمو دو دستی بدم به یه هرزه همین اینکه اینم ازدواج دوممه بخوام جدا بشم حرف مردم نابودم میکنه یکبار دیگه هم تو عقد جدا شدم