2777
2789
عنوان

ب نظرتون کرونا گرفتم؟

132 بازدید | 21 پست

سلام من فردا نوبت دندان پزشکی دارم دکتری هستن ک خیلی دیر ب دیر نوبت میدن ... با فاصله چند ماهه .. الان دو س روزه ک گاهی تک سرفه میکنم .. مثل وقتی ک چیزی میپره ته گلوتون و سرفه میکنین و خوب میشین ولی اخرش باز انگار تا چتد دقیقه گلوتون اینطوریه .. (اون چند دقیقه ای ک گفتم )من اونطوره گلوم و گاهی باعث تک سرفه میشه ولی ن تب دارم ن بدن درد ن سرگیجه و ن بی اشتهام و ن اسهال و استفراغ دارم فقط.گاهی سرم درد میگیره ک اونم به خاطر اینه ک شبا بیدارم روزا خواب ... ولی با این وجود میترسم نکنه کرونا داشته باشم و فردا ب بقیه انتقال بدم؟ کسی بوده فقط اینطوری بوده باشه و کروناداشته باشه من 20 سالمه و قبلا ی بار کرونا گرفتم اما اینبار حس بویایی و چشایی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شمام ولی نمیدونم دارم یا نه 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
نمیدونم عزیزم دندونت عفونت نداره؟؟ من خودم نمیدونم چمه همش لرز میکنم

ن دندونم خوبه فردا نوبت ارتودنسی دارم دکترم ماه ب ماه نوبت میده میترسم الکی کنسل کنم از ی طرفم میترسم ناقل باشم .. قبلا هم این حالت گلو برام رخ داده بود و سر چند روز بر طرف شده بود اما نمیدونم ب نظر شما برم؟

ن من ی هفتس ک اینقد سرفه میکنم دکتر گفت حساسیته یا هم ریه هات عفونت کردن

عه دکتر برای شما تست کرونا ننوشت؟ 

من دکتر نرفتم اخه علایمی ندارن برم چی بگم جز تک سرفه اونم گاهی 

نه هییییچی  فقط سر درد مداوم تست دادم مثبت شد  

من سردرد هام مداوم نیست توی طول روز مثلا گاهی چند دقیقه درد میکنه خوب میشه بعد ممکنه دوباره شب اینطوری بشه 

ب نظر شما من فردا نرم ؟😶