2777
2789
عنوان

خانواده بی عاطفه وغیر نرمال من...

114 بازدید | 5 پست

بابام 3تا خونه داره یکی خودش نشسته یکی داده به خواهرم وشوهرش بشینن.مادرم از وقتی خواهرم ازدواج کرد با من وشوهرم دعوا راه انداختوقطع ارتباط کردجو گیر شد بعبارتی شوهر خواهرم پسر خالمه مادرم چون پسر خواهرشه دوستش داره...بین ومن وخواهرم وشوهرامون خیلی فرق میزاشت مادرم الان از اینکه یه واحد اپارتمان داده بهشون بشینن مفتی وهر روز میرن بهشون سر میزنن وبا ما قطع رابطه کرده یه زنگم نمیزنن وحتی بچمم ندیدن حرصم گرفته چی کار کنم؟دوست دارم خفشون کنم.

خب خفه کن دیگ

وای چ بیخودن

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

ن عزیزم خواهرت مقصر نیس . مقصر پدر و مادرتن که بلد نیستن تعادلو رعایت کنن. فردا زنگ بزن به مامانت بگو مثلا من دخترتم چرا حالمو نمی پرسی چرا محلم نمیدی . هم به بابات بگو هم مامانت

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزم خواهرت مقصر نیس . مقصر پدر و مادرتن که بلد نیستن تعادلو رعایت کنن. فردا زنگ بزن به مامانت بگ ...

یه بار زنگ زدم مادرم گوشی رو برداشت تا دید منم الکی میگفت شما؟؟؟