2777
2789
عنوان

چرا بعضیا راضی ب بدبختیه کسی دیگه میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
واچرا آتیش میندازن به زندگی مردم 😐

نمیدونم والا چ هیزم‌تری بهش فروخته بودم😭😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
یه ادم مریض البته منم با اکانت فیک به عروسامون فحش میدم🤣🤣🤣

کاش اونم فقط فحش میداد خب ن اینکه سخن‌چینی کنه

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن هیچ وقت اینکارو نکن هم پای شوهرت باش ،  تنهاش نزار اینطوری بیشتر سرد میشید ک

اون فکر میکنه می خوام به عنوان قهر برم ولی اینطور نیست من میگم یه ده روزی برم تا باز یکم دلتنگ هم بشیم به هم میل پیدا کنیم ولی فکر میکنه برم دیگه نمیام

چه دوران سختی این عقد 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
اکانت فیک دیلیت اکانت کرده ؟

فک کنم میگف دیلت زده😭

با شماره مجازی بوده

متاسفم برات که آرامش زندگی بقیه رو بهم میریزی نتیجه اش میشه یکی مث ایشون که زندگیش خراب شده

من به خودش فوحش میدم فتنگی نمیکنم که مثلان میزنم با این رنگ مو شبیه میمون شدی یا ارایش میکنی شبیهه زامبیا میمونی که معلوم نشی

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

خدا لعنتش کنه 

عیبی نداره عزیزم تو با رفتارت ثابت کن طرف دروغ گفته تنها راهی که شاید جواب بده همینه اینجوری که تو رفتار میکنی اون بدتر فک میکنه که حرفاش واقعیته

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
اون فکر میکنه می خوام به عنوان قهر برم ولی اینطور نیست من میگم یه ده روزی برم تا باز یکم دلتنگ هم بش ...

اره اینم خوبهه ، ولی زیاد نکن فاصلتونو خوب نیس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فک کنم میگف دیلت زده😭 با شماره مجازی بوده

ببین اسی جان حرفای دلتو ودردلاتو به هیچکس نگو حتی نزدیکات ممکنه کسی دشمنی کنه باهات اصلا نگو به کسی چیزیو 

خدایا داده ونداده ات راشکر
من اگه بودم همون اکانت فیک ازش شکایت میکردم به فتا هرچقدرم وقت و انرژیمو میگرفت مهم نبود فقط بفهمم ...

شوهرمم اول خیلیییی پیگیر بود میگفت باید بفهمم کیه ک میخواد اتیش بندازه تو زندگیم

اما خیلی توداره شوهرم فک کنم گف فهمیده کیه اما ب من نمیگه اسمشو

میگه از اقوام و دوستات بودن😭

خب بعد معلومه ک فک میکنه من این حرفارو گفتم بهشون ک اونا هم اومدن ب شوهرم گفتن

اگه خودت خوب باشی باهاش مثلا قهر نکنی محبت کنی رفتارش چطوره؟

من یهو عصبانی میشم سر این سرد شدنش از کوره درمیرم هی حرفای چرت میزنم⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی اونجوری رفتارش عادیه دیگه فقط مث قبل متقابلا محبت نمیکنه 😢

با ما هم همین کار رو کرده بودن

هنوز به درجه انسانیت نرسیدن و از حیوون پست ترن.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

احتمالا گفتی وگرنه از کجا میخواشته بفهمه اون شخص 

در کل ما آدما خودمونیم که زندگی خودمون به هم میریزیم منم با دوتا کلمه حرف چند ماه از بهترین دوران زندگیم تلخ کردم

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)