2777
2789
عنوان

تجربه باز شدن بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 79486 بازدید | 96 پست
سلام عزیزم وقتتون بخیر من دکتر رفتم گفتن بخیه باز شده، برام سرم شستشو و قرص آناهیل و امگا سه و مترون ...

سلام گلم شما بعد این داروها کامل خوب شدین منم بخیم باز شده و دیگه تحمل دوباره بخیه رو ندارم میشه جوابمو بدین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم شما بعد این داروها کامل خوب شدین منم بخیم باز شده و دیگه تحمل دوباره بخیه رو ندارم میشه جوا ...

سلام عزیزم ببخش نت نبودم ، منم داغون بودم درک میکنم نگرانی اره خداروشکر ، فقط ی کوچولو قد ی عدس حس میکنم جا بخیه گوشت اضافه مونده که شوهرم میگه تو حساسی و چیزی حس نمیکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام عزیزم ببخش نت نبودم ، منم داغون بودم درک میکنم نگرانی اره خداروشکر ، فقط ی کوچولو قد ی عدس حس م ...

آهان خدا رو شکر 

من که از اون موقع که دیدم ناراحت شدم دیگه از اون وقت نگاه نکردم الان هم نمیدونم چجوریه اگه جوش هم نخوره باعث عفونت که نمیشه ؟

آهان خدا رو شکر  من که از اون موقع که دیدم ناراحت شدم دیگه از اون وقت نگاه نکردم الان هم نمیدو ...

جوش ک‌میخوره ولی خدای نکرده عفونت‌کنه خودت اذیت میشی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام گلم امیدوارم پیام منو ببینی من ۲۵روزه زایمان طبیعی کردم زخمام خوب جوش خورده بودن ولی بعدش ی ...

سلام ،این اتفاق امروزواس منم افتاد بعداز۳۴روزبخیم بازشد.شماچیکارکردین ؟

سلام گلم امیدوارم پیام منو ببینی من ۲۵روزه زایمان طبیعی کردم زخمام خوب جوش خورده بودن ولی بعدش ی ...

ببخشید بعد جوش خوردن باز شد؟یعنی بسته شده بود بعد باز شد؟ خون ریزی داشت؟چیکارکردین خوب شد

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی 

شما جای بخیه کاملا خوب شد ؟ گوشت اضاف نیاورد

منم الان بخیهام باز شده از قسمت ورودی واژن زخمشم خیلی عمیقه از بخیه مجدد هم میترسم

خیلی روحیم داغون شده🤦

من دو سال و نیم زایمان کردم ولی هر بار تاپیک زایمان طبیعی سرچ میکنم میخونم حتی درباره بخیه ها که مین ...

سلام وقتتون بخیر  ،من ۳ ماه و نیم پیش زایمان کردم بعد یک ماه دیدم بخیم جوش نخورده رفتم پیش دکترم دید و گفت عجیبه من تا حالا همچین چیزی نداشتم و بهم هیچی نداد استفاده کنم گفت خودش جوش میخوره فقط عسل بزن ،منم متاسفانه یبار زدم دوبار نزدم نمیدونستم داستان میشه برام خلاصه بعد سه ماه رفتم پیشش دوباره بخیه زدم بعد دوروز دوباره باز شد ،متاسفانه اون یه تیکه که باز بود نمیدونم چرا بالاتر هم برش زدن و دوباره بخیه ،الان نه تنها اون قسمت باز مونده بلکه اون قسمتی که دوباره برش زدند باز مونده ،هر کاری بگید کردم واقعا کار منم شده گریه .یعنی منم بعد ۳ ماه و نیم که زخمم باز خوب میشم؟ 

سلام وقتتون بخیر  ،من ۳ ماه و نیم پیش زایمان کردم بعد یک ماه دیدم بخیم جوش نخورده رفتم پیش دکتر ...

سلام الان پنچ سال از زایمان گذشته من زایمان دوم داشتم که سزارین کردم من خیلی چند روز اول رعایت میکردم هر روز سشوار میزدم پماد استفاده می‌کردم برای من بخیه بیرونی رو زیاد نزده بودن برای همین تمام بافت های داخلی پاره شده بود که فردای زایمان رفتم اتاق عمل داخلی کلی بخیه زده بودن که بعد یک هفته رفتم ماما برام همرو کشید و همینطور بهشون بد وبیراه میگفت ولی با همه اتفاقا من اصلا تو رابطه به خاطر اون بخیه مشکل ندارم یا بگم گشاد شده و فلان نمیدونم منظور شما اصلا چطوریه چون هر کسی با توجه به بدنش یجور برش و بخیه میخوره ما خودمون بعضی مسائل زنانرو سخت و بزرگش میکنیم و مردا هم سواستفاده میکنن 

سلام وقتتون بخیر  ،من ۳ ماه و نیم پیش زایمان کردم بعد یک ماه دیدم بخیم جوش نخورده رفتم پیش دکتر ...

واژن جمع میشه بعدا به نظرم یکی دوسال صبر کنین اگه بازم دیدی مشکلی هست برو برای زیبایی 

الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ ...

سلام شما بعد از چند وقت گوشتت جمع شد و بخیه هات گرفت منم بخیه هام باز شده و عفونت کرده عسل طبیعی میزنم میخام بدونم بعد چند وقت بسته میشه