2777
2789
عنوان

تجربه باز شدن بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 79533 بازدید | 96 پست

سلام دوستان عزیز من ۹ شهریود زایمان کردم ولی یکی از بخیه هام باز موند یک ماه بعد رفتم پیش پزشک متاسفانه هیچی بهم نداد گفت فقط عسل بزن ،بعد ۳ ماه رفتم دوباره برام بخیه زدن متاسفانه بازم برش زدند برام ،نه تنها بخیه قبلی نگرفت بلکه اون برش جدید هم باز موند .هر کاری که بگید انجام دادم ولی روز به روز بدتر میشه و منم همش گریه میکنم .بگید لطفا چیکار کنم دارم دیوونه میشم.اگر دکتر خوبی میشناسید بیزحمت معرفی کنید یا راه حلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چطور بشینم؟ چطور شیر بدم به بچه

روز های اول دراز کشیده شیر بده 

اگه مجبور شدی بشینی یه وری بشین 

از بالشت هم کمک بگیر بزار کنارت تکیه بده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

سلام دوستان عزیز من ۹ شهریود زایمان کردم ولی یکی از بخیه هام باز موند یک ماه بعد رفتم پیش پزشک متاسف ...

سلام عزیزم

بخیه ت جوش خورد 

اوکی شدی؟

منم یک یا دو بخیه‌م باز شده

رفتم دکتر قرص اناهیل داد و کرم ترمیم‌کننده

ولی کرم رو میزنم‌حس میکنم بیشتر باز میشه

بعد هرچقدرم ک خشک میکنم با سشوار 

باز میبینم ی حالت خونابه داره

و همش خیسه

دیوونه شدم

استارتر واقعا ممنون که تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی انشالله کنار نی نی قشنگت کلی روزای خوب داشته باشی  💓 

فقط میشه بگی اگه نوار نزاریم چی بزاریم؟ منظورم اینکه یعنی کلا بدون شلوار باشیم؟ بعد اینکه اون دارو هایی که گفتی حتما دکتر خودش میده یا خودمون بگیریم؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ ...

از کجا باید بفهمم باز شده یا نه ؟

۲۴روزه زایمان کردم ولی هنوز نرفتم دکتر ببینه 

خدایا شکرت ...

سلام

من 16روز زایمان کردم از روز 4بخیهام باز شد الان بیرونی ها جوش خورده یه جورایی ولی داخلی رو دکتر که دید گف یه کمیش جوش نخورده دوباره بخیه کن منم از دوباره بخیه کردن واقعا میترسم چکار کنم بنظرتون

الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ ...

سلام من بخیهام باز شده الان۴۰روزه...چندتا سوال داشتم.پماد الفا که زدین روی نخ بخیه هم مالیده میشد یانه؟چقد برش خوردین؟من تا نزدیک مقعد هست و کمی بهبود داشته