2777
2789
عنوان

تجربه باز شدن بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 79464 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از زایمان اصلا نباید روی بخیه هات بشینی باید مراقب باشی

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

سلام عزیزم وقتتون بخیر من دکتر رفتم گفتن بخیه باز شده، برام سرم شستشو و قرص آناهیل و امگا سه و مترون ...

تو  جوشونده بابونه. بشیتمن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
سلام بهتری منم یازده روزه زایمان کردم مدام تمیز و خشک نگه نیدارم بخیه هامو

بشین تو جوشونده بابونه عزیزم زخمو جوش مسده منم دعا کن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بعد تو تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین ،هیشکی نمیاد اینارو بگه ،همه اونایی که طبیعی زایمان کردن میگن هیچ مشکلی نداشتن نه دردی نه چیزی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه عزیزم  ولی تنگ تر شده فقط دهانه واژن گشاده اونم نه زیاد

خو من بخیه داخلی ها مشکلی براش پیش نیامد و قطر داخل واژنم مث قبل شد بعد ۲ماه اما پوستم باز شده بود ۲و۳ساعت پرینه ام زشت شد

بیا برم عمل کن ب منم بگو ببینم ظاهرش مث قبل میشه😂

خو من بخیه داخلی ها مشکلی براش پیش نیامد و قطر داخل واژنم مث قبل شد بعد ۲ماه اما پوستم باز شده بود ۲ ...

والله برای من قسمت پرینه اصلا تغییر نکرده فقط یه تیکه قد نخود بازه دهانه واژن 

که اونم به خاطر باز شدن بخیه هامه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید