2777
2789
عنوان

تجربه باز شدن بخیه زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 79500 بازدید | 96 پست
الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ ...

عزیزم شما چقد طول کشید خوب شدین؟ 10روزه زایمان کردم خوب نشدن هنوز 2تاشم بازشدن خیلی ناراحتم چقد طول میکشه جوش بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان طبیعی یعنی مرگ. 25 روزه زایمان کردم 4 بار بخیه زدن بهم سرجمع 120 تا بخیه خوردم انگار. خستم هم ...

سلام عزیزم منم ده روزه زایمان کردم متاسفانه به بچه نشسته شیر دادم حس میکنم چندتا بخیه م باز شده،فقط میخام بدونم دوباره بخیه زدن درد داره ؟میگن اون قسمت رو برش میزنن و دوباره بخیه میزنن خیلی دردناکه میترسم تورو خدا راهنمایی کنین و توضیح بدین خیر ببینین❤

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم شما چقد طول کشید خوب شدین؟ 10روزه زایمان کردم خوب نشدن هنوز 2تاشم بازشدن خیلی ناراحتم چقد طول ...

سلام عزیزم ، واسه بخیه تون چکار کردین ، تورو خدا کمک کنین خیلی میترسم دو روزه کارم گریه س افسرده شدم

سلام عزیزم ، واسه بخیه تون چکار کردین ، تورو خدا کمک کنین خیلی میترسم دو روزه کارم گریه س افسرده شدم

سلا عزیزم

من دکتررفتم گفت جوش میخوره. برای من جوش نخوردن متاسفانه گفتن6ماه بعدزایمان بیا برای پرینورافی. دیگه منتظورم6ماه بشه فعلا2/5هست.شما نگران نباش امیدوارم جوش بخوره ولی حتما دکتربرین

سلام عزیزم منم ده روزه زایمان کردم متاسفانه به بچه نشسته شیر دادم حس میکنم چندتا بخیه م باز شده،فقط ...

حتما دکتر برو از خودتون ک نمیتونین بگین. استرس نداشته باش عزیزم برای بچه بده

سلا عزیزم من دکتررفتم گفت جوش میخوره. برای من جوش نخوردن متاسفانه گفتن6ماه بعدزایمان بیا برای پرینو ...

انشالله که زودی خوب میشین ،کارم همه ش گریه س ، شوهرمم خیلی اذیت میکنه افسردگی گرفتم بخدا😑❤

حتما دکتر برو از خودتون ک نمیتونین بگین. استرس نداشته باش عزیزم برای بچه بده

اره عزیزم وقت گرفتم باید برم فقط میترسم که اون قسمت رو دوباره برش بزنن و بخیه کنن 

سلام عزیزم وقتتون بخیر من دکتر رفتم گفتن بخیه باز شده، برام سرم شستشو و قرص آناهیل و امگا سه و مترونیدازول و امپول و پماد گیاهی ترمیمی نوشت گفت که رعایت کنی خوب میشی و بعد چهلم بیا معاینه کنم ، روزی دوبارم عنبرنسا دود میکنم که عفونتش خوب شه خیلی سوزش داره 

سلام عزیزم وقتتون بخیر من دکتر رفتم گفتن بخیه باز شده، برام سرم شستشو و قرص آناهیل و امگا سه و مترون ...

سلام بهتری منم یازده روزه زایمان کردم مدام تمیز و خشک نگه نیدارم بخیه هامو

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

سلام عزیزان اگه بخیه تون باز شد نگران نشید و مث من به خودتون فشار عصبی و استرس وارد نکنید ، دکتر برای من دوتا امپول سفازولین و دوتا ب کمپلکس نوشت که یک روز در میان استفاده کنم بعد دسشویی رفتن روزی سه بار  با شامپو بچه خودمو بشورم بعد با سرم شستشو خودمو بشورم بعد با سشوار خشک کنم و روزی سه بار پماد نیکا بزنم روی همه بخیه هام و قرص اناهیل روزی یه دونه و قرص امگا سه روزی یه دونه و مترونیدازول هر هشت ساعت یکی نوشت، خداروشکر بخیه هام جوش خوردن و مشکلم برطرف شده البته تا چهلم داروهارو استفاده میکنم

سلام بهتری منم یازده روزه زایمان کردم مدام تمیز و خشک نگه نیدارم بخیه هامو

قربونت برم عزیزم بسلامتی خدا نی نی تو حفظ کنه❤ خداروشکر خوبم ،