2777
2789
میری انسانی؟ چرا؟😂 جزوه ندارم والا از رو کتاب میخونم  کتابخونه نداره؟ سعی کن عمومی بخونی فع ...

هنوز نتایج نیومده

راسی بهت گفتم بیست شدم🤩🤩بخوای عکسشو میفرستم😍نرم انسانی؟؟اخه حقوق دوس دارم برای اون😊💛

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نتایج نیومده راسی بهت گفتم بیست شدم🤩🤩بخوای عکسشو میفرستم😍نرم انسانی؟؟اخه حقوق دوس دارم برای ...

مبارکا باشه 😍😍 

خوبه پس برو دنبال علاقه ات ..تحقیق کن و بدون واسه چی حقوق رو دوس داری ! هر کسی هر چیزی توی دلش باشه ( هدفش باشه) تواناییشو داره پس دریغ نکن برو دنبال علاقه ات مثل من 😉✅کمک هم خواستی بگو ⁦❤️⁩

من برم نماز فعلا قشنگم 🥰تل میام یکم دیگه 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

مبارکا باشه 😍😍  خوبه پس برو دنبال علاقه ات ..تحقیق کن و بدون واسه چی حقوق رو دوس داری ! هر ک ...

مرررررررسی خوشگلم 

اولش که چون عدالتو دوس دارم و کلا سه ساله دارم به این رشته فکر میکنم دوم هم برای پولش😂اره چندتا سوال میخواستم ازت بپرسم 

تل میحرفیم التماس دعا قشنگم💖🌸😻

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

مرررررررسی خوشگلم  اولش که چون عدالتو دوس دارم و کلا سه ساله دارم به این رشته فکر میکنم دوم هم ...

پول ملاک نیست ولی ..!

انشاءالله که عدالت رو برقرار کنی عزیزم 😍😍✅

بپرس قشنگم 😘 اومدم تل

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

هند😎😂 @گل83فروردینی   نیستی؟؟ @aram_maman   تو هنوز بیدار نشدی😂🤪 @ ...

😂😂😂😂 چرا گُل بیدار شدم ولی همسری از سرکاز اومد بیدارم کرد دیگه 🤪🤪😂😂😂😍😍😍❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫