2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر ارمانیان عزیزم فوق العاده اس پروفسور دروازه شیراز روبروی دانشگاه ساختمان پردیس 2از نتم میتونی س ...

خدا لعنت کنه ارمانیان رو فقط بلده بگه بچه رو خنک بگیر و بهش اب یخ بده خدا کنه خیر نبینه از زندگیش من اون دنیا جلوش رو میگیرم

خدا لعنت کنه ارمانیان رو فقط بلده بگه بچه رو خنک بگیر و بهش اب یخ بده خدا کنه خیر نبینه از زندگیش من ...

ن عزیزم اتفاقا بما ک اینجوری نگفته فقط گفت بچه را آب بدید بدنش کم آبه درستم میگفت ملاجش فرو رفته بود حالا مگه چیزیش شده بچه تون؟

ن عزیزم اتفاقا بما ک اینجوری نگفته فقط گفت بچه را آب بدید بدنش کم آبه درستم میگفت ملاجش فرو رفته بود ...

ههههه همه بچه ها ملاجشون فرو رفته ست تا ۱۸ ماهگی ک بسته بشه.خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره بهش میگفتم بی قراره بشدت وزن نمیگیره رفلاکس و الرژی داره میگفت ن تشنه شه ببین ملاجش رفته داخل.دو ماه تمااام بچه من جیییغ میزد و شیر نمیخورد این لعنتی هم میگفت تشنه شه خدا ازش نگذره الهی تا اینکه ی شیرخشک داد گفتم این بچه الرژی داره گفت اصلا الرژی چی هست بهش بده شیر رو دادم بهش بچه م رفت توی شوک کل بدنش ورم کرد و قرمز شد طفلک من از شدت رفلاکس التهاب نای پیدا کرد همین بی سواد بودنش و تشخیص ب موقع ندادنش باعث شده بچه من الانم ک دو سالشه رفلاکسش خوب نشده خدا ازش نگذره بحق این وقت اذان