2777
2789

من دیروز فهمیدم کرونام مثبته. در حالی که نمی دونم از کجا گرفتم

مجبوری به سرکار گفتم می دونم الان هر کی تو بخش ما کرونا بگیره، می گن تو دادی بهش☹️

همسرم هم خونه مونده همکاراش بهش گفتن دعا کن ناقل نباشی و گرنه...

چرا ؟ من خونه ما ووهان چین بوده؟ ما هم از یکی گرفتیم ، خیلی ناراحتم

کاش سرکار نرید

به برخورد بقیه کار نداشته باشید مراعات کنید مایعات زیاد بخورید انشاالله خیلی زود خوب شید

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با منم مثل یه تکه اضافی برخورد میکردن ، البته بعضی ها که بی شعور هستن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

داداشم تست مثبتشو استوری کرده بود و نوشته بود تنها مثبت زندگیم.ما هم خندیدیم و تا دوهفته آب و دون میبردیم براشون.

ان شاءالله زودی خوب میشی.شمامراعات کن ک ب کسی انتقال ندی حرف بقیه ب ی ...

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
منم ٤ روزه حالم خوب نيست عين سرماخوردگي هست ولي شديدتر  روز اول بيحال و كسل شبش تب و لرز خفيف ...

حتما تست بده عزیز جان، منم چند روز خودم رو با حرفا که جلو کولر خوابیدم گول زدم به حدی که مطمین بودم جواب تستم منفیه و الکی تست میدم!!! ولی وقتی مثبت شد..

زودتر بفهمی خ بهتره چون هفته دوم ریه درگیر میشه