2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 25 پست
خب وقتی خالت از مامانت میترسه دیگه چرا چندساله واست سییمونی اماده کرده؟ 😐 اماده کرده که نیاره؟ ی ...

خالم مردم دار ودرک میکنه شرایط منو نمیخواد من جلو خانواده همسرم مثل جهیزیه کوچک بشم و احساس بدی داشته باشم بهخاطر اینه که تلاش کرده هر طور شده اینا رو برام اماده کنه

خب منم حرفم همینه وقتی داشته اماده میکرده پس فکره همه جاشو کرده و این حرفا الان بی معنیه

اخه داستانش مفصل . یه بار اون چند ماه پیش جلو یه جمع خانوادگی مامانم از سمت خودش رفته گفته به خالم که من گفتم باعث اخلاف منو مامانم خالمه .و خالم هم خیلی نارحت شده بود و کلی حرف و حدیث دیگه از سمت من زده بود .مامانم مشکل روحی و روانی داره . تمام تلاششو میکنه که بین منو خالم بهم بزنه . نمیتونه ببینه کسی باهم خوب باشن خودشم با همه دنیا جنگ داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم خاله ت دقیقا از چی میترسه؟وقتی مادرت اینهمه مشکل داره یعنی هنوز فامیلاتون نفهمیدن ک ب حرفاش بها ندن؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
من اصلا با مامانم حرف نمیزنم و دیگه مثل خودش رفتار میکنم و نظرش برام مهم نیست فقط بدبخت خالم میترسه ...

عزیزدلم انشاالله به سلامتی کوچولوی قشنگت به دنیا میاد🙏 

به خاله بگید که سیسمونی رو بیاره.. بعدش خود خاله با مادرتون تماس گرفته و بگه که سیسمونی رو خودتون خریدید اما ظاهر سازی کرده و گفتید که ایشون خریده😉♥️

من متوجه نشدم خاله ت دقیقا از چی میترسه؟وقتی مادرت اینهمه مشکل داره یعنی هنوز فامیلاتون نفهمیدن ک ب ...

برای اینکه مامانم مجددا تو جمع بپره بهش و بگه بچه خودمه دوست نداشتم تو چیزی بدی چرا فوضولی و دخالت کردی .از این چیزا میترسه که به جای ثواب کباب شه

عزیزدلم انشاالله به سلامتی کوچولوی قشنگت به دنیا میاد🙏  به خاله بگید که سیسمونی رو بیاره.. بع ...

ممنونم .خاله با مامان اصلا در ارتباط نیست .مامانم با همه قهره .فقط چون با همسرم فامیلیم از طریق در و همسایه یکسری حرفها و ...ردو بدل مبشه و به گوش مامان میرسه و یه فامیل دوطرفه دور و دوبهم زن داریم که بابا و مامان از اون فقط دنبال اخبارو حواشی هستن

برای اینکه مامانم مجددا تو جمع بپره بهش و بگه بچه خودمه دوست نداشتم تو چیزی بدی چرا فوضولی و دخالت ک ...

خب میگم که.یعنی ملت هنوز مادرت رو نشناختن؟دیگه آدمی ک میخواد ثواب کنه باید ریسکش رو هم بپذیره دستش درد نکنه 

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
ممنونم .خاله با مامان اصلا در ارتباط نیست .مامانم با همه قهره .فقط چون با همسرم فامیلیم از طریق در و ...

عزیزم با یکی از همون افراد خاله صحبت کنه☺️ به گوش مادرتون خواهد رسید..

ضمن اینکه اگر مادر و خاله با هم قهر هستند و ارتباطی ندارند دیگه چه مشکلی می‌تونه به وجود بیاد؟؟! خوب خاله کار خودش رو می‌کنه و قاعدتاً ارتباطی هم که وجود نداره آدم به فکر به هم خوردنش باشه..