2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست
اما بچها گناه دارن حرف زدنشونو اهمیت بدین سرکوب بشه جای دیگه اینده خودشو نشون میده

بنظرم دیگه اکثرا خانواده ها فرزند سالاری شده الان دوره ی خوبی واسه اکثر بچه هاس،ما که اینطور هستیم تقریبا

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت ب ما دهه هشتادیای مظلوم میگن گودزیلا  اینارو ندیدن هنو😂😂😂

من که مات و مبهوت میمونم...اونروز تو ماشین الکل زدم به دستشم گفت دست به کجا زدم هان؟بگو دیگه 😐ی بار گفتم بسه دیگه هی ور و ور و ور ولم کن چیکار کنم از دست خودت...دیشبم به باباش گفت اه بابا آزارم نده من بچه ام 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
من که مات و مبهوت میمونم...اونروز تو ماشین الکل زدم به دستشم گفت دست به کجا زدم هان؟بگو دیگه 😐ی بار ...

وای خداا😂😂😂😂😂😂😂

بابام یبار سرش داد زد داداشم یهو گفت نمیبخشمتووون بعدم دوید تو اتاقش😳😳😳😳🤣🤣

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بنظرم دیگه اکثرا خانواده ها فرزند سالاری شده الان دوره ی خوبی واسه اکثر بچه هاس،ما که اینطور هستیم ت ...

اونروز تو بهداشت ازم پرسیدن رو تن بچت جای کبودی یا سوختگی نیست؟گفتم والا رو تن من آثار ضرب و جرح و خراشیدگی زیاد هست...فقط ی نفر تو خونه میزنه اونم ایشونه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
پسر عموم ۴ سالش بود هی مریف میشست اتاقش مامانش هی میوردش تو جمع بار سوم عصبی شد سر مامانش داد زد گف ...

ای جانننن نی نی اخه چبدونی فکر شخصی چیه ، دلم ضعف رفت براش😍😍😍😍

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

وای من پسر خالم ۱۰ سالشه دختر داییم ۶سالشه اونروز تو ماشین هی میگفت عروس میخوام بشم و اینا یهو پسرخالم با خنده گفت حالا دوماد کی باشه برگشت گفت شما. یعنی پسرخالم مونده بودا😂😂

من که مات و مبهوت میمونم...اونروز تو ماشین الکل زدم به دستشم گفت دست به کجا زدم هان؟بگو دیگه 😐ی بار ...

برعکس پسرمن نسبت به کرونا حساس شده،چون خیلی از دکتر واینا بدش میاد،اگه جایی بریم فوری میگه اسپره بزن الان کرونا میشم مامان😂 یا میگه پس ماسک من کو به من نیوردید؟ عصبانی میشه

وای خداا😂😂😂😂😂😂😂 بابام یبار سرش داد زد داداشم یهو گفت نمیبخشمتووون بعدم دوید تو اتاقش😳😳😳😳 ...

خخخخخخ خدا نگهش داره😂😂😂😂😂😂مردم از خنده

ای جانننن نی نی اخه چبدونی فکر شخصی چیه ، دلم ضعف رفت براش😍😍😍😍

زبون درازززز😂😂😂بهش گفتم دوسم داری؟ گف نمیدونم باید فک کنم بعدا بهت جواب بدم😂😂😂😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

پسر تو چقدر ماهه اسی ، یه پارسیان صد سوت براش بگیر   پس اندازم میشه 😘😘😘

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
اونروز تو بهداشت ازم پرسیدن رو تن بچت جای کبودی یا سوختگی نیست؟گفتم والا رو تن من آثار ضرب و جرح و خ ...

اره والا،البته پسرمن چنگ واینا نداره ولی یه خواهرشوهر دارم همجاش کبوده پسرش خیلی گاز میگیره،پسر من بیشتر نق میزنه