😣😣😣😣باور کن دوس ندارم فیلم ببینم ۹۰ دقیقه باید بگم آدمه😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣
کاش فقط فیلم باشه مال من همچیش اینطوریه تو خیابون اسم ماشینا خیابونا مغازه ها رو میپرسه،کلا همش سوال داره،مثل میگه این چیه میگم شیر میگه از کجا اومده میگم خانم گاوه داده،چرا داده؟،خونشون کجاس؟ چرا ما گاو نداریم؟گاوا کجا میخوابن؟کی شیرشو میگیره؟ پس بچه هاش چی بخورن؟و...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اصلا دعواش نمیکنم یا عصبی بشم سعی میکنم اصلا نزدیکش نشم.باباش دعواش میکنه سرش داد میزنه باز سمت ب ...
خخخخخخ من قاطی مبکنم ولی باباش نه...چون از اول بهش گفتم انگشتت له بچم بخوره خودمو میکشم...واقعا میشه بچه رو دعوا نکرد من مادر مهربوتیم ولی بعضی وقتا رد میدم گلا اینم غش غش میخنده
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘