2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست
😣😣😣😣باور کن دوس ندارم فیلم ببینم ۹۰ دقیقه باید بگم آدمه😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

کاش فقط فیلم باشه مال من همچیش اینطوریه تو خیابون اسم ماشینا خیابونا مغازه ها رو میپرسه،کلا همش سوال داره،مثل میگه این چیه میگم شیر میگه از کجا اومده میگم خانم گاوه داده،چرا داده؟،خونشون کجاس؟ چرا ما گاو نداریم؟گاوا کجا میخوابن؟کی شیرشو میگیره؟ پس بچه هاش چی بخورن؟و...

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴سال۲ماه

ناراحت نباش من ی بچه دیدم ۵ سالش بود حرف نمیزد بزور مامان میگفت الان عین بلبل حرف میزنه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بلائه وروجک خدا حفظشکنه من به دخترم میگم بابات میاد دعوات میکنه میگه نه اشتباه میکنی عاشقمه آخه من د ...

من اصلا دعواش نمیکنم یا عصبی بشم سعی میکنم اصلا نزدیکش نشم.باباش دعواش میکنه سرش داد میزنه باز سمت باباش میره میگم نرو میزننتت میگه نه دوسمون داره نمیزنه کتکم میخوره باز باباش ترجیح میده اینم شانس ماست

براش توضیح بده که پولش زیادمیشه

هر وقت بهش میگم فلان چیز گرونه یا پول نداریم،میگه کارت که دارین.. فک میکنه کارت باباش به بانک مرکزی وصله

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
کاش فقط فیلم باشه مال من همچیش اینطوریه تو خیابون اسم ماشینا خیابونا مغازه ها رو میپرسه،کلا همش سوال ...

من دوس دارم اینجوری بپرسه این فقط ی سوالو میپرسه تا خون بالا بیارم...ی شعرو چند ساعت باید تکرار کنم...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

داداش من چهارسالشه دعوامون میشه بهم میگه برو خونه پدربزرگت😐😐🤐🥺

آخه لانتی تو چکار من داری🤐🥴

یا اینکه کاملااااا ب گوگل و برنامه شیریت و بازار وارده همش با همسنا خودش بازی رد و بدل میکنن🤐🤣🤣

ی بند هم تو خونه داد میزنه بابااااییییی وصلمممم کن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

هر وقت بهش میگم فلان چیز گرونه یا پول نداریم،میگه کارت که دارین.. فک میکنه کارت باباش به بانک مرکزی ...

دختر منم میگه خودم برات گوشی میخرم گفتم مگه پول داری میگه اره ایزاد(زیاد) دارم تو کارت بابامه

داداش من چهارسالشه دعوامون میشه بهم میگه برو خونه پدربزرگت😐😐🤐🥺 آخه لانتی تو چکار من داری🤐🥴 ی ...

دختر من میگه این بازیو نمیخوام مامان بیا بک بزن یا میگه نتت قطعه دوسیش(درستش)کن😐😐😐😐😁😁😁

هر وقت بهش میگم فلان چیز گرونه یا پول نداریم،میگه کارت که دارین.. فک میکنه کارت باباش به بانک مرکزی ...

اره کوچیکه منم همینومیگه ولی من بصورت کامل براش توضیح دادم. الان قانع میشه

دختر من میگه این بازیو نمیخوام مامان بیا بک بزن یا میگه نتت قطعه دوسیش(درستش)کن😐😐😐😐😁😁😁

وای مث داداش من😲🤐😂

از من واردتره برای برنامه شیریت بهم میگ آجی تو بادمجونی یا خیار؟ 

اصلااا خیار نداره لانتی😂😂😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من اصلا دعواش نمیکنم یا عصبی بشم سعی میکنم اصلا نزدیکش نشم.باباش دعواش میکنه سرش داد میزنه باز سمت ب ...

خخخخخخ من قاطی مبکنم ولی باباش نه...چون از اول بهش گفتم انگشتت له بچم بخوره خودمو میکشم...واقعا میشه بچه رو دعوا نکرد من مادر مهربوتیم ولی بعضی وقتا رد میدم گلا اینم غش غش میخنده