2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست
تو بگو اشکال نداره برو لاک بیار باهاش بشین لاک بزن تا جایی که به سنش میخوره باهاش راحت انقدر خوشحال ...

اخی باشه حتما ممنون😍😍😍❤❤

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
انقدر دوست دارم با پسرم حرف بزنم  برای پسر منم دعا کنید  تلویزیون تا روشن میشه با حسرت ن ...

چرا گلم مشکلش چیه؟اگه دوس داری بگو انشالله هر چی باشه خدا نظر کنه و حل بشه هیچکاری واسه خدا نشد نداره

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی... دختر من از حمام فراریه با جیغ و گریه دونفری باید ببریم گربه شورش کنیم بیاریم بیرون

من میره تو حموم یکساعت به هیچ ترفندی نمیاد من ی دور میشورمش دیگه بقیه ش با خودش...میاد بیرون میگه عافیت باشه دخترم😁😁😁

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اقتضای سنشه من دخترم ی چیزی میبینه میگه چیه میگم خرسه باز میگه چیه میگم خرسه باز میگه چیه میگه مادر ...

دختر منم همینه.ی چیزی میدونه صدبار از خودمون سوال میکنه یا مو رو فرش ببینه برمیداره ک مو کیه چ رنگیه...من برعکس ادمی نیستم ک ریز بین باشم این رفتاراش عصبیم میکنه.ی مدت هرچی بهش میگی هرچیزی یا موضوعی ب رنگ نسبت میده ک چ‌رنگیه.باباس میکه نخابی دعوات میکنم میگه دعوای چ رنگی..نمیدونم چرا ب رنگ گیر میده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ندیده عاشقش شدم دختر خالمم ۵ سالشه شوهرم خیلی بهش محبت میکنه و دوسش داره اومدن ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربری قبلم ترکید●کاربر یاس سیلی خورده هستم●#ماه راگم نکنی بین چراغانی ها
دختر منم همینه.ی چیزی میدونه صدبار از خودمون سوال میکنه یا مو رو فرش ببینه برمیداره ک مو کیه چ رنگیه ...

بلائه وروجک خدا حفظشکنه من به دخترم میگم بابات میاد دعوات میکنه میگه نه اشتباه میکنی عاشقمه آخه من دخترشم