2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست
داداش من چهارسالشه دعوامون میشه بهم میگه برو خونه پدربزرگت😐😐🤐🥺 آخه لانتی تو چکار من داری🤐🥴 ی ...

پسرمن یدفعه میبینی نت یه ماهه رو تموم کرده قشنگ واسه خودش انلاین کارتون میبینه الانم گیر داده بود بازی هیولا قرمز میخام بهش ندادم قهر کرد خوابید

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مث داداش من😲🤐😂 از من واردتره برای برنامه شیریت بهم میگ آجی تو بادمجونی یا خیار؟  اصلاا ...

فک کنم از تو شکم نادر یاد گرفتن وروجکا...اون روز گفت مامان برو اینستا از پازل خسته شدم چیه این بازی؟بدم مباد ازش اه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
پسرمن یدفعه میبینی نت یه ماهه رو تموم کرده قشنگ واسه خودش انلاین کارتون میبینه الانم گیر داده بود با ...

وای این داداش منه ک

کل نتمو تموم میکنه😂😂💔

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اره کوچیکه منم همینومیگه ولی من بصورت کامل براش توضیح دادم. الان قانع میشه

نمیدونم چطوری توضیح بدم براش تا وقتی کارت هست میگه کارت دارین بخرین 

فک کنم از تو شکم نادر یاد گرفتن وروجکا...اون روز گفت مامان برو اینستا از پازل خسته شدم چیه این بازی؟ ...

اونوقت ب ما دهه هشتادیای مظلوم میگن گودزیلا 

اینارو ندیدن هنو😂😂😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

دهه نودیا شیطونم درس میدن اگه الزایمر یگیرن هم چیزی یادشون نمیره  داداش منم دهه نودیه یکی هم س ...

ی بار دخترم خونه خالش خواست بره تو حیاط زمستون الکی گفتم کلاهو کلید درو بابا برد گفت باشه...خوابش برد بیدار شد زنگ زدم به شوهرم گفتم کی میای و فلان چیزو بگیر بیار دخترم سریع گفت بگو کلاه و کیبیل(کیلیدم)بیار دخترم بره حیاط هسته شده(خسته شده)😂😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بگو مگه منو شستی که سکه طلا میخای ک و ن خودت بوده 🤣🤣

😂😂والا،ولی بازم یه کمکه همین که منو نخاد واسه دستشویی اخه من یه نی نی ۹ماهه دارم بزرگه رو که میبرم دستشویی اون بدو بدو چهاردست وپا میاد پشت در دستشویی گریه میکنه 

اما بچها گناه دارن حرف زدنشونو اهمیت بدین سرکوب بشه جای دیگه اینده خودشو نشون میده

منکه انقدر اهمیت دادم دچار سایش فک شدم خواهر...