2777
2789
عنوان

تجربیات من از ورم عمل بینی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 97142 بازدید | 153 پست

سلام عزیزم بابت این نوشته ای که برای عمل بینی گذاشتید زمان ورم کنار پره هاتون برآمدگی دارید،بعد از رفع ورم این برآمدگی ها از بین رفتند؟منم این برآمدگی هارو دارم واقعا حالم بده ممکنه نره💔؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره… اگر بینی‌ت کاملا استخوانی بوده، احتمالا دیگه ورم زیادی نداره اما اگر استخوانی نبو ...

سلام عزیزم خوبی 

من بینیمو 6 ماهه عمل کردم و 6 ماهم چسب زدم دکترم کلا هرکسی ک پیشش عمل میکنه میگه ک باید 6 ماه چسب بزنه این 6 ماهو هم پیش خود دستیار دکتر چسب زدم و خیلی خوب شده بود گاهی اوقات هم خیلی ورم داشت و الان ک چسبو دراوردم خیلی خیلی زیاد بینیم ورم کرده بنظرت این ورم بعد از چسب کی میخوابه خیلی نگران ناراحتم 

نه گوشتی نبودم ولی پوست بینیم چرب بود خیلی زوده من کلی بینیم نسبت به اوایل جمع شد ولی خب هنوزم ورم د ...

سلام عزیزم الان فرم اصلی بینیت معلوم شده؟ از کجا فهمیدی دکتر نصف کرده سر بینی و من اصلا هیچ تصوری از فرم بینیم ندارم، ۷۰ روزه عمل کردم با پوست ضخیم و چرب و انگار یه مشت کوبیدن رو بینیم 😂😂😂

سلام استاتر خواستم ازت تشکر کنم چون من ۳ ماهه عمل کردم و بینیم خیلی ورم داره اصن افسرده شدم به نظر خودم حتی از بینی قبلیم بزرگ تر شده اما شما وقتی عکس گذاشتی و تجربتو نوشتی یکم خیالم راحت شد واقعا ازت ممنونم

فقط یه سوال میشه بهم بگی تقریبا بعد چند ماه بینی به صورتت نشست و ورمش واقعا کم شد؟🥲