2777
2789
عنوان

تجربیات من از ورم عمل بینی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 97627 بازدید | 153 پست
من هنوز صورتم و زیر چشمام ورم داره چه برسه به دماغ 

من هم همینجور مخصوصا پشت لبم 

بعد من بغل گاز خیلی وایمیستم نمی‌دونم گرما هم باعث ورم بیشتر میشه یانه چون بچه هام کوچیکن غذا ابنا مجبورم بهر حال 

وخدایی که بشدت کافیست
من هم همینجور مخصوصا پشت لبم  بعد من بغل گاز خیلی وایمیستم نمی‌دونم گرما هم باعث ورم بیشتر میش ...

حالا شما هنوز زوده 

ولی من با اینکه چهار ماهه هنوز صورتم ورم داره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کاملا خیلی حساس شدم روش اطرافیانم میگن خودت حساسی ولی خودم چندان راضی نیستم

منم خیلی متورمه یعنی ازهمه بیماراش بیشتر 

هنوز ۲۲روزه ولی مطمنم ۶ماهم بشه همینه ابن حجم از ورم اصلا عادی نیست جنس پوستم ضخیم و خیلی چرب وبینیمم گوشتی بود 

وخدایی که بشدت کافیست
نه کاملا خیلی حساس شدم روش اطرافیانم میگن خودت حساسی ولی خودم چندان راضی نیستم[/QUOTE]

[QUOTE=296657018] نه کاملا خیلی حساس شدم روش اطرافیانم میگن خودت حساسی ولی خودم چندان راضی نیستم

حالا دکترم گفت چون تو ورمت خیلی زیاده از یکماه ب بعد قرص راکوتان میدم که ۴ماه بخوری هم چربی پوستت کم بشع هم ورم بینیت بخوابه 

اونم ضررداره ولی مجبورم بخورم 

آزمون اول بهم گفت باید خیلی صبور باشی 

من الان بینبم ازبینب قبلی خودم بزرگتر شده 

فرمش خوبه ها مخصوصا تیم رخ ولی روبرو اینقدر ورمه معلوم نیست چی ب چیه این خمیر 

راستی چسب رو چندماه زدی ؟همش خودت زدی یا رفتی مطب ؟

من پشت لبم وصوزتمم ورمش کامل نرفته 

بعد سمت راست بینیم ورمش بیشتر ازسمت چپه

وخدایی که بشدت کافیست
حالا دکترم گفت چون تو ورمت خیلی زیاده از یکماه ب بعد قرص راکوتان میدم که ۴ماه بخوری هم چربی پوستت کم ...

شما خیلی زوده واسه نتیجه مخصوصا که گوشتی بوده من تو این یک سال صدبار رفتم پیشش به هیچ عنوان راضی نمیشه که کورتون تزریق کنه میگه بینیت خیلی خوبه روند از بین رفتن ورمش عالیه تزریق نمیکنه منم بی خیال شدم شما هر چی دکترتون میگه گوش بدین

شما خیلی زوده واسه نتیجه مخصوصا که گوشتی بوده من تو این یک سال صدبار رفتم پیشش به هیچ عنوان راضی نمی ...

آره می‌دونم آخه من چربی پوستم خیلی زیاده به حرفش باید گوش بدم ولی گفتم ببینم شما هم که گوشتی بودی چیکارا کردی جاالب من ورمم الان بدتر ازقبل شده بجای بهترشدن

وخدایی که بشدت کافیست
آره می‌دونم آخه من چربی پوستم خیلی زیاده به حرفش باید گوش بدم ولی گفتم ببینم شما هم که گوشتی بودی چی ...

خیلی طول میکشه تا خوب شه من وقتی چسب میزنم و برمیدارم خیلی خوب میشه ولی بازم ورم میکنه یه روزایی خیلی خوب میشه یه روزایی وحشتناک

سلام عزيزم ميدونم تاپيكت مال قبله ولي من الان ديدم ممنون ميشم جواب بدين منم خرم آباديم و پيش دكتر م ...

سلام عزیزم منم عمل کردم انگار یه گوشت اضافه داخل یه سوراخ بینیم هست آنگار از داخل گوشت ورم کرده شما اینطوری نبودی؟و اینک بعد 1 ماه قوز دماغم ورم کرده

شما قوزش از بین رفت؟

لطفا لایک نکنید ممنون.
سلام عزیزم منم عمل کردم انگار یه گوشت اضافه داخل یه سوراخ بینیم هست آنگار از داخل گوشت ورم کرده شما ...

من گوشت اضافه نداره داخل بینیم ولی قوزش ورم داره دیگه فکر نکنم از بین بره چون من بیشتر از یک ساله عمل کردم

من گوشت اضافه نداره داخل بینیم ولی قوزش ورم داره دیگه فکر نکنم از بین بره چون من بیشتر از یک ساله عم ...

ای وای این همه خودمو اواره کردم شهر دیگه عمل شدم این همه هزینه اخرشم دماغم سالمم شد پر ایراد

لطفا لایک نکنید ممنون.