2777
2789

سلام خوبین 

شنیدین این اسمو؟ یه کانال تو تلگرام دیدم و فیلماشم تو یوتیوب هست سوالم اینه چطور باهاش کار کردین؟ نوشتین تو دفتر یا فقط گوش کردین

ممنون😚

دیگه کنکوری نیستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به درد نمی خوره. من نسخه اندرویدشو خریده بودم. کاملا بچگانه

اع واقعا من قبلا دوسال پیش گوشش دادم... کلاس زبانم خیلی رفتم ولی چون کروناس نمیتونم برم دیگه خواستم تو خونه خودم یاد بگیرم

دیگه کنکوری نیستم  
عالیه من نسخه خیلی قدیمیش تو لپتاپ دارم..خودمم دارم میخونم خیلی خوبه اصلا بچگانه نیس

خب پس خوبه منم شروع میکنم ... شما مینویسی نکاتو؟ مثلا درس اولش میگه سلام میشه Hello شما مینویسی تو دفترت و اون مکالمه هاشم یادداشت میکنی؟

دیگه کنکوری نیستم  
ببین لرنیت عالیهه من خوندم باهاش ولی پولیه 5 درس اولش رایگانه  از مقدماتی تا پیشرفته داره&nbs ...

اونم امشب دانلود میکنم ببینم 

هزینش مطمعنا از ترمای کلاس زبان ارزون تره و خب همیشه دردسترسه... مرسی گلم لطف کردی😚

دیگه کنکوری نیستم  
خب پس خوبه منم شروع میکنم ... شما مینویسی نکاتو؟ مثلا درس اولش میگه سلام میشه Hello شما مینویسی تو د ...

آره ولی نکته برداری میکردم...اون جمله ها یا کلماتی ک واسم آشنا نبود و املاشو بلد نبودم  از نت یا دیکشنری پیدا می کردم می‌نوشتم...هنوزم دارمشون و مرور میکنم

اونم امشب دانلود میکنم ببینم  هزینش مطمعنا از ترمای کلاس زبان ارزون تره و خب همیشه دردسترسه... ...

آره خیلی ارزون تره و بهتره مطمعنم خوشت میاد

خواهش میکنم عزیزم ❤️