سلام من الان 5ساله ازدواج کردم از همون اوایل ازدواجم خواهرشوهرم بی محلی میگرد الکی مثلا من وشوهرم میرفتیم خونه مادر شوهر خواهرشوهرم میرفت از خونه بیرون وتا ما اونجا بودین نمی اومد خونه..یا پشت سرم حرف میزد ویکبارم به بابام بی احترامی کرد خواهرشوهرم.خواهرشوهرم مجرد بود مادر شوهرمم مثلا تو یه مراسمی بود تا منو دید روشو برگردوند منه احمق رفتم سمتش سلام دادم وبه زور روبوسی کردم یا خونه ما نمیاومدن پدر شوهرم میامد خونمون مادر شوهرم بهش میگفت تو خری که میری یا یه بار مریض شده بود مادر شوهرم من وشوهرم رفتیم عیادتش مادرشوهرم روتخت با حالت تنفر به من نگاه میکرد وجواب سلامم نداد. اینم بگم من مشکل تیرویید داشتم یه چندسال بچه دار نشدم مادر شوهرم زورش میاومد از اینکه دخترش مجرده ومن متاهل شدم ویه دلیل دیگه کاراش به خاطر بچه بود تا اینکه چند سال بعد خواهر شوهرم ازدواج کرد بعد رفتار هر دوتا شون کمی بهتر شدومن هم بچه دار شدم دیگه رفتارشون خیلی خوب شد حداقل تو ظاهر ولی پشت سر حرف میزنن.الان مهربون شدنشون برام جالب نیست ودلم باهاشون صاف نمیشه وازشون خوشم نمیاد جا من بودین چی کار میکردین؟؟الان رفتارم باهاشون چه طور باشه؟؟؟تو سن کم 18سال ازدواج کردم.