2777
2789

اونم اصلا پا پیش نمیزاره و حرف نمیزنه فقط اذیت میکنه شبا صدای تلویزیونو زیاد میکنه و بلند بلند اواز میخونه ..تو خونه سیگار نمیکشه ولی سیگار روشن میکنه ..منم خودم میزنم به بی خیالی ..الان میخوام پیام بدم این راهش نیست باید زن داری رو یاد بگیری و راههای برای دل بدست اوردن رو یاد بگیری 

به نظرتون پیام بدم یا پروو میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه با حرف زدن کار درست نمیشه بد حرف نمیزنین چی میشه مثلا..

والا من مشکلاتم رو روزی ده بار میگم باز اوکی نمیشع

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خب اینجوری خیلی کلی داری حرف میزنی باید زن داری رو یاد بگیری میگه خب مثلا چیکار کنم؟؟؟ قشنگ بشین توقعاتی ک ازش داری رو باهاش در میون بذار و آروم صحبت کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

دلیل قهراتون چیه ؟؟؟مشگل بزرگی دارین ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مردا مثل بچه هستن واسه اینکه بهش توجه کنی اون کارارو توو خونه انجام میده. ولی غرورش نمیذاره بیاد پیشت. توو پا پیش بذار واسه زندگیت نگو غرورم اجازه نمیده. 

مشکلتون چیه اخه

فکر زندگی نیست اصلا ..اصلا مارو دوست نداره ..با یکی نیست ..خانوادشو بیشتر از ما دوست داره و اینکه به اونا زنگ میزنه ولی ما رو نه منم دلم حسابی از رنجیده و اصلا هم صاف نمیشه