2777
2789
عنوان

تخمك اهدايي

2573 بازدید | 49 پست

سلام دوستان

من ٢ ساله كه اقدام به بارداري دارم

اما متاسفانه به دليل ذخيره تخمدان پايينم موفق نشدم مامان شم😔

خيلي از دكترا بهم پيشنهادِ تخمك اهدايي رو دادن

راستش اوايل خيلييييي مقاومت ميكردم وحتي بهم برميخورد

اما الان به مرحله پذيرش رسيدم

نميخوام كار به جايي برسه كه خدايي نكرده همين روهم از دست بدم

فقط اينكه خواستم ببينم اگه كسي تجربه ايي داره لطفا من و راهنمايي كنه. اينكه از آشناهم ميشه گرفت؟ واگه بخوام از غريب بگيرم( مثل تخمكهاي اهدايي كه مراكز و بعضي دكترا دارن فريز) ديگه چهره اون فرد و نميبينم؟؟؟؟؟

شنيدم كه بهتره از نظر شكل و چهره و شبيه خود زن و شوهر باشه كه اگه به اون شخص هم بره خيلييي تفاوت نباشه 

واينكه بايد صيغه خونده شه؟؟؟؟؟؟؟

ممنون ميشم اگه كسي اطلاعاتي داره كمك كنه من و🙏🏻🌻

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزيز بايد صيغه خونده بشه و اينكه اشنا فكر نكنم بشه اين كارم نكني بهتره غريبه باشه از هر جهت بهتره فقط حتما تحقيق كن كه شخص مورد اعتماد و خوبي باشه درسته كه شما مادر اون كوچولويي در اخر و تربيت شما نقش داره ولي به هر حال ژن هم خيلي مهمه سعي كن با تحقيق كافي در مورد اون فرد اين كارو انجام بدي انشالله كه بهترينا برات اتفاق بيوفته❤️

نه من چندبار اهدا داشتم صیغه لازم نیست خونده بشه و اینکه مراکز ناباروری برید خودشون از لحاظ ظاهری شب ...

شما با تخمك اهدايي باردار شدين؟؟؟

بار چندمه انتقالتون مثبت شد؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
اره عزيز بايد صيغه خونده بشه و اينكه اشنا فكر نكنم بشه اين كارم نكني بهتره غريبه باشه از هر جهت ...

ممنون عزيزم🙏🏻❤️

منم براي شما آرزوي بهترينها رو دارم🌻

اما من شنیدم حتی از مادرشون میتونن بگیرن. حالا بازم دقیق نمیدونم. 

من دختر خالم هست

٤٢ سالشه

٢ تا بچه داره