2777
2789
عنوان

تخمك اهدايي

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 49 پست
من اهدا کننده ام عزیزم متاهلم هستم 😑😑😑

درست ميگيد شما👍

منم تو يك گروهي هستم بهم گفتن براي تخمك اهدايي نيازي نيست

اما بازم مردد بودم

گفتم بپرسم اينجا

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم کمتر از ۴۰ سال باید باشن. از مرکز دقیق شو بپرس گلم. ان شاءالله  هر چی خیره برات پیش ب ...

ممنون عزيزم🙏🏻💜

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
درست ميگيد شما👍 منم تو يك گروهي هستم بهم گفتن براي تخمك اهدايي نيازي نيست اما بازم مردد بودم گفت ...

بله عزیزم من با سه تا مرکز تو تهران کار کردم ابن سینا مام و بیمارستان لاله اهدای جنین هم داشتم 

عزیزم من با سن 39    و ذخیره چهار دهم  طبیعی باردار شدم

خوش به حالت عزيزم

خدا برات حفظش كنه🙏🏻❤️

راستش من دارم ميرم تو ٣ سال اقدام

هر دارو ومكمل تقويتي وهركاري بگي انجام دادم

اما متاسفانه قسمت نشد😔😔😔

درنهايت تسليم تقدير شدم.

دست از مقاومت بر داشتم.

من خيلي تحت فشارم از جانب خانواده همسرم

مخصوصا كه جاريم ٢ تا بچه داره

ميشه بي زحمت بگي چه كارايي كردي و بعد از چندوقت جواب گرفتي؟؟؟

خوش به حالت عزيزم خدا برات حفظش كنه🙏🏻❤️ راستش من دارم ميرم تو ٣ سال اقدام هر دارو ومكمل تقويتي ...

اینا فقط عدد و رقمه... منم حدود سه سال طول کشید البته بینش یه سقط داشتم ولی دوباره طبیعی باردار شدم... عزیز م کار خاصی نکردم ولی خیلی هم حرف دکتر رو جدی نگرفتم و از عمق وجودم از خدا خواستم.. من فقط مولتی ویتامین و زینک و فولیک اسید خوردم... ولی واقعا در اوج نا امیدی بودم.. دکتر دیگه(بیشنهاد اهدایی داده بود... که باردار شدم.. دکتر شوک شده بود

اینا فقط عدد و رقمه... منم حدود سه سال طول کشید البته بینش یه سقط داشتم ولی دوباره طبیعی باردار شدم. ...

بازم خدارو شكر عزيزم

خيليييي براتون خوشحال شدم🙏🏻

اميدوارم خدا من و هم لايق مامان شدن بدونه🙏🏻😔😔

من فکر می کنم با تخمک‌های خودت برو تو سیکل ای وی اف و میکرو... اهدایی رو بذار برا آخر کار خدایی نکرد ...

راستش من ٢ هفته پيش سوناي ٣ بعدي دادم

يك جورايي دكتر كامل جوابم كرد

و بهم گفت حتي تخمدان هاتم داره......... 😔😔😔😔😔😔

من ذخيرم ٥ دهم بود الان شده ٣ دهم

همينطور داره كمتر و كمتر ميشه

٣ سال صبر كردم، انتظار كشيدم، اما نشد كه نشد.

بارعايت نسبيِ مواد غذايي و حذف تقريبي سرديجات

فقط دعا دعا ميكنم كه اگه اهدايي گرفتم شانس با من يار باشه

و همون انتقال هاي اوليه مثبت شه( باز اينطوري معطل نشم)

خيلييييي برام دعا كنيد خانمي🙏🏻🙏🏻🙏🏻☹️

راستش من ٢ هفته پيش سوناي ٣ بعدي دادم يك جورايي دكتر كامل جوابم كرد و بهم گفت حتي تخمدان هاتم داره ...

عزیزم اصلا امیدت رو از دست نده.. باور کن گاهی در اوج نا امیدی معجزه میشه... سعی کن آرامش و تغذیه خوب و ورزش داشته باشی تا اگر تخمک بخواهی بگیری آن شالله حتما حتما جواب بده

بازم خدارو شكر عزيزم خيليييي براتون خوشحال شدم🙏🏻 اميدوارم خدا من و هم لايق مامان شدن بدونه🙏🏻😔 ...

ممنون عزیزم.. من الان باردارم و از صمیم قلبم برات دعاااا می کنم.. خدا بهترینها رو قسمتت کنه