2777
2789
عنوان

بچه ها سوال درباره ایدز

339 بازدید | 11 پست

دوستان گلم قبل از هر عمل جراحی ازمایش ایدز گرفته میشه قطعا، خب حالا میخواستم بدونم آیا بیماری که ازمایش ایدز اون مثبت بشه و عملش هم انجام بشه دکتر به خود شخص بیمار اطلاع میده که مبتلا شده یا نه؟

خیلی برام مهمه اگه اطلاعی دارید ممنون میشم کمکم کنید 

قانونا باید اطلاع بده دیگه چون امکان انتقال وجود داره.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.ببین اگه باشه چیزی دکتر میگه حتی سرما خوردگی کوچولو 

نمیدونم اطلاعی ندارم من میخواستم ازمایش ایدز بدم دیدم که قبل عمل میگیرن دیگه خیالم راحت شد ولی قبل عمل بینی هم میگیرن

مرسی عزیزم خیالم راحت کردی

خواهش میکنم.🌹♥

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...