2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید رو گوشیش نرم افزار نصب کردم 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که چی بشه خدای  نکرده اگر خیانتی هم باشه خودت داغون میشی

نه من  برا خیانت نمیخام میخام ببینم مامانش چی بش میگه

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  
بله که اشتباه بوده خوبه یکی واسه تو این کار کنه 

والا نمیگم کار اسی درست ه ولی اگه خانم خیانت بکنه میگدرن نه والا ابرو شو می برن نقره داغش می کنن نمیذارم نفس بکشه تازه اگه احیانا ببخشن هم دایما زیر نظره

اصلا هم سرزنشت نمیکنم خیلیم بهت حق میدم چرا فک میکنی مقصری شوهرت اگه خیانت نمیکرد اینجوری بذر بی اعتمادی رو توو وجودت نمیکاشت که اول خودت عذاب بکشی هرلخظه از این عدم اعتماد و شک داشتن بعدم اونو چک کنی. اگه اشتباهی کرده خیانت کرده تاوانشم باید پس بده هرچقدرم چکش کنی صداش درنیاد تا بالاخره روزی اعتمادت جلب بشه بیخود میکنه طلبکاره میخواست سرشو بکنه توو زندگیش خیانت نکنه تو حق داری شک داشته باشی اگه واقعا از کاری که کرده پشیمونه باید این فرصت به تو بده که اینقدر امتحانش کنی چکش کنی سربلند بیرون بیاد که یه روزی خیالت راحت شه و اعتماد ازدست رفتتو بدست بیاری.

شهر هرته هرکی خیانت کنه بعد بیاد بگه اشتباه کردم و بعدش زندگی روال عادیشو طی کنه و جرات هم نکنی چیزی بکی بهش که بهش برمیخوره

والا نمیگم کار اسی درست ه ولی اگه خانم خیانت بکنه میگدرن نه والا ابرو شو می برن نقره داغش می کنن نمی ...

آره خیانت خیانته و زن ومرد نداره ولی تو ایران ما از اونجایی که همه چیز ضد زنه فرق داره

بله که اشتباه بوده خوبه یکی واسه تو این کار کنه 

پیامم رو بخونی گفتم سرزنش نکنید چون خودمم مبدونم اشتباه کردم من همه جوره بخشیدمش و الان من اشتباه کروم چیکار کنم ببخشمی

همه دنبال اسم نرم افزارن لطفا بگین من چه غلطی بکنم الان به پیام دادم جوابمو نداد 😔

همون لحظه میزدی زیرش قبول دار نمیشدی میگفتی من نکردم نه امکان نداره.مکه پنهانش نکرده بودی؟

به خدا فقط خودت اذیت میشی بعد هم اگر همسرت بفهمه  واسه خودت خیلی بد میشه

نه بابا بد نمیشه فقط یسری چیزارو بایستی بهش ثابت کنم 

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  
همون لحظه میزدی زیرش قبول دار نمیشدی میگفتی من نکردم نه امکان نداره.مکه پنهانش نکرده بودی؟

چطوری باید پنهان کنیم