2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید رو گوشیش نرم افزار نصب کردم 😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 81 پست
پیامم رو بخونی گفتم سرزنش نکنید چون خودمم مبدونم اشتباه کردم من همه جوره بخشیدمش و الان من اشتباه کر ...

نشابوریی

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ندارم از اسی بپرس

اقا یکی ب من بگه من این نرم افزار کوفتیو از کجا بگیرم

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  
اصلا هم سرزنشت نمیکنم خیلیم بهت حق میدم چرا فک میکنی مقصری شوهرت اگه خیانت نمیکرد اینجوری بذر بی اعت ...

میخواست بره گفت برو هرچقدر میخوای چک کن من هیچ اشتباهی دیگه نکردم گفت اگه بخوامم میتونم یه جوری خیانت کنم که نفهمی فکر کردی برام کاری نداره و با قهر رفت من همین الانم بهش اعتماد ندارم ولی احساس میکنم کارمم اشتباه بوده 

عزيزم

طلا كه پاكه چه منتش به خاكه

در حالت نرمال كار شما درست نبود ولى كسى كه خيانت كرده لااقل بايد يه هزينه هايى رو بپردازه تا دوباره اعتماد طرف مقابل رو به دست بياره

به نظرم خودت رو دست بالا بگير و باهاش صحبت كن و بگو: نوم افزار نصب كردنم در راستاى اينه كه به خودم ثابت كنم كه ديگه مشكلى ندارى… بگو براى خودش و رابطه تون خوبه يه مدت چكش كنى… مثل معتادى كه بعد از ترك تا يه مدتى حامى لازم داره كه به كار زشتش برنگرده

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
همه دنبال اسم نرم افزارن لطفا بگین من چه غلطی بکنم الان به پیام دادم جوابمو نداد 😔

خودتو طلبکار بگیر. حرف زد بگو من که داشتم زندگیمو میکردم در کمال اعتماد تو فاتحشو خوندی الانم باید بمن زمان بدی که به قبل برگردم و اعتمادم جلب بشه اگه تو ریگی به کفشت نیس واگه پشیمونی از اشتباهت نباید ناراحت بشی باید فرصت بدی که دوباره اعتماد کنم. اسی اگه تو خیانت کرده بودی فک میکنی شوهرت با یه نرم افزار راضی میشد پدرتو درمیاورد بچتو ازت میگرفت و طلاقت میداد والا تو خیلی خانمی که باهاش زندگی میکنی. کوتاه نیا طلبکار بگیر خودتو

میخواست بره گفت برو هرچقدر میخوای چک کن من هیچ اشتباهی دیگه نکردم گفت اگه بخوامم میتونم یه جوری خیان ...

ولش کن خودش میاد تو خودتو صبور بگیر ب رو خودت نیار

چرا ولی گوشیم رو برداشته بود فهمید هیچ جوره نمیشد انکار کنم 

این نرم افزار باید رو گوشی کی نصب کنی بگو تورو خدا چجوری باید نصب کنم رو گوشی هودم شوهرم کدوم