2777
2789
عنوان

این چادر خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جده عربی دارم به نظرم شیکتره نسبت به بقیه مدلا از یاسمین عکس نداری بدی؟

بله منم الان شاید ده ساله ک همش جده میپوشم اکثرا مگه اینکه بخوام تنوع بدم ک اونموقع بحرینی و حسنی و یاسمین میپوشم...

مدل یاسمین

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
آشنا هستم چون ک عضو بسیج هستم بعضی اوقات می‌پوشم اما بیشتر مدل ملی ساده میپوشیدم  آهان ممنون&n ...

آهان خب پس😍از پسش بر میای. 

آره طلق روسری آراسته ترت میکنه😚روسری رو هم کیپ نگه میداره و لازم نیست هی تو آینه نگاه کنی ببینی صافه جلو روسری یا نه. 

یه سنجاق کوچولو هم بزنی زیر گلوت عالی وایمیسته

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من آخه یکممی تپلم میخوام ی مدلی بپوشم ک تپل تر نشون نده 🤭بنظرتون خوبه؟

من خودم توپر هستم

شما میتونی هرمدلی بپوشید ولی حسنی و قجری شاید یکم توپر کنه شمارو من ک حسنی میپوشم یکم توپرتر نشونم میده ولی خو من دیگه عادت کردم برام مهم نیس😆😁

جده چون خیلی پارچه استفاده شده و گشاده کلا نشون نمیده ک چاقی یا نه ولی خو شاید برا شما سخت باشه من کلا برام سخت نبود بااینکه زیرش الان روسری ساتن میپوشم کش نداره و..

ولی به نظرم حضوری برید چادر بپوشید خودتون تو ایینه ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ممنونم چقدر شما خوبی عاقبت بخیر شی

خوبی از خودته عزیز دلم  

همچنین شما هم💜

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من خودم توپر هستم شما میتونی هرمدلی بپوشید ولی حسنی و قجری شاید یکم توپر کنه شمارو من ک حسنی میپوشم ...

اره حضوری میرم ک ببینم ب تنم میشینه یا نه ببخشیدا همش سوال میپرسم اما بنظرتون اون مدل ک فرستادم بهم میخوره چون تپلم میگن

اره حضوری میرم ک ببینم ب تنم میشینه یا نه ببخشیدا همش سوال میپرسم اما بنظرتون اون مدل ک فرستادم بهم ...

مدل بحرینی؟ 

فک کنم بخوره والو منم مث شما توپرم ولی میپوشم مشکلی باها ندارم🌹