2777
2789
عنوان

خانوما ببینید همسرم چ ادمایی رو لایک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 50 پست
نمیدونم خیای اذیت میشم اصلا نمیدونم چجور فراموشش کنم 

برو دنبال تفریح خودت...

بچه داری؟ 

برو سر کار و باشگاه و تفریح و کارای خلاقانه..

دیگ با عذاب دادن خودت ک کاری درست نمیشه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سوال منم هست چرا هرکی ازدواج میکنه چاق میشه 

ن بابا 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برو دنبال تفریح خودت... بچه داری؟  برو سر کار و باشگاه و تفریح و کارای خلاقانه.. دیگ با عذاب ...

نه بچه ندارم 24سالمه 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
توجه چی وقتی داریم جدا میشیم وقتی حتی ی زحمت ب خودش نداد بیا باهام حرف بزنه 

توقع نداشتباش

تصمیم گرفتی جدا بشی خب دیگه تا آخرش برو

اگر نمیخواستی جدا بشی یا دوسش داشتی چرا گذاشتی کارتون به اینجا بکشه؟یجوری درستش میکردی دیگه

حالا هم که جدا شدی لرو دنبتل برنامه و اهداف خودت

اخه میگف خیای لاغر شدم حتنا خوشحاله و خورد و خواراکش خوبه دیگه 

الکی خواسته خودشو لوس کنه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من خودم بعد ازدواج 16کیلو اضاف کردم چون فقط میخوردم و میخوابیدم 

خوب مگه قبلش تو خونه بابات چیکا میکردی؟😅

اخه میگف خیای لاغر شدم حتنا خوشحاله و خورد و خواراکش خوبه دیگه 

خب داره به خودش خوش میگذرونه

کاری که تو نمیکنی

من اگر میدیدم از شوهرم جداشدمو اینجور چیرا رو لایک میکنه به جای غصه خوردن هزار بار خوشجال بودم که جدا شدم..

با حقیقت روبه رو شو

قوی باش

انقدر از دیروز حالم گرفتس

مگه خودت رهاش نکردی پس چرا از فکرش نمیای بیرون

خوب مگه قبلش تو خونه بابات چیکا میکردی؟😅

خوب میرقصیدم بیرون میرفتم ولی چون ازدواج کردم رفتم شهرغریب دیگه کسی نبود ک برم بیرون یا حوصلم نمیگرفت برقصم تنها تو خونه بابام با خواهرم میرقصیدیم الان 9کیلو کم کردم چون باز دارم میرقصم 

خب داره به خودش خوش میگذرونه کاری که تو نمیکنی من اگر میدیدم از شوهرم جداشدمو اینجور چیرا رو لایک ...

بخدا انگتر دارن اتیشم میزنن همش پست بچه میفرسته برا من