2777
2789
عنوان

خانوما ببینید همسرم چ ادمایی رو لایک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 50 پست
زندگی کن زندگی تفریح گردش خرید  برو سر کار برو بهترین رستوران شهرتون غذا بخور برو با دوستات ...

اعتماد بنفس سرکار رفتن ندارم دیپلمم ولی ارایشگری بلدیم هم تتو هم ارایش پیرایش ولی اعتماد بنفس ندارم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه ندارم 24سالمه 

خب بابا اول جوونیته ک ..

ناراحتم برای حسی ک داذی تجربه میکنی..

اما اصلا چک نکن ک چی کار میکنه کی رو لایک میکنه اینا..

بعد بچرخ ی کار پیدا کن اگ تامین مالی نداری

دانشگاه ثبت نام کن..

کلی کارای هنری انقدر سرت رو شلوغ کن ک فرصت فکر کردن نداشته باشی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

مگه خودت رهاش نکردی پس چرا از فکرش نمیای بیرون

نمیدونم همش حس عذاب وجدان دارم اخه همش تحقیرش میکردم تو دعوا میگفتم تو هیچی نداری و فلان 

نمیدونم همش حس عذاب وجدان دارم اخه همش تحقیرش میکردم تو دعوا میگفتم تو هیچی نداری و فلان 

دوستش داری؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بیا ببین کیا رو لایک کرده 

هر کی رو لایک کرده مهم نباه برات.. اون زندگی خودش رو داره و تو هم زندگی خودت حساس نکن خودتو رو شک داری دوران ارزشمند جوانی رو از دست میدی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

خب بابا اول جوونیته ک .. ناراحتم برای حسی ک داذی تجربه میکنی.. اما اصلا چک نکن ک چی کار میکنه کی  ر ...

کاش ادم چن تا دوست مث شما داشته باشه ولی نمیدونی ک تو چ وضع بدی ام حسای بد 

هر کی رو لایک کرده مهم نباه برات.. اون زندگی خودش رو داره و تو هم زندگی خودت حساس نکن خودتو رو شک دا ...

میدونی چی اذیتم میکنه اینکه من کلی تلاش میکردم خونه و ماشین بخریم ولی این ادم ببین چیکار میکنه بخدا جیگرم داره اتیش میگیره 

کاش ادم چن تا دوست مث شما داشته باشه ولی نمیدونی ک تو چ وضع بدی ام حسای بد 

کاش ادم قدر لحظات خودشو بدونه ک داره الکی تلف میشه بهترین دوستا هم دردی رو دوا نمیکنن..

همش رو غراموش کن اگ برات سخته چند جلسه برو مشاوره...

حتما بچرخ دنبال پر کردن وقتت اینجوری خودت رو عذاب میدی...

بذار تو ارامش باشی اعتماد و عزت نفس داشته باشی...

کلی کیف کن اگ ادم ازدواجی ای هستی دو س سال عشق و حال کن برا خودت تا کامل روحی روانی استراحت کنی بعد بهش فکر کن.. حتی تو این دو س سال خودتو مشغول هم نکن با جنس مخالف

میدونی چی اذیتم میکنه اینکه من کلی تلاش میکردم خونه و ماشین بخریم ولی این ادم ببین چیکار میکنه بخدا ...

دیگ تموم شده چرا باید عذابت بده... تو داشتی کار عاقلانه میکردی میکردی ادم باید برای زندگیش تلاش کنه...

حالا زندگیت اون شخص رو نداره و ی زندگی ی نفرست نشون بده ک برای خودتم هم تلاش میکنی و ضعیف نیسی