یک ساله ک جدا شدیم ولی طلاق نگرفتیم همش بهم پیتم میده ک برگرد فقط درحد پیام بود اونم اوایل قهر بعد ک نهرمو گزاشتم اجرا و اینا دیگه کمتر پیام میده تازه میگفت کمربندمو برا هیچکس باز نکردم و فلان ولی عکساشو دیدم هم چاق شده هم اینجور ادمارو لایک میکنه دلم انقدر سکشت حتی ی بار نیامد دنبالم ببینه کجام چیکار میکنم
این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
وگرنه یه شب که خوابی ناغافل میپره تو گلوت و خفت میکنه
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
تو که قصدت جدایی دیگه بهش فکر نکن و بعدم ارزش نداره
شروع کن به سرکار رفتن برو تو یه ارایشگاه برا خودت صندلی اجاره کن کار کن چون بیکاری به این ادم فکر میکنی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر