elijonaam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2350 عنوان مهربونا نفری یه صلوات یا سوره برای بابام میشه بفرستین 71 بازدید | 8 پست بابام حالش خیلی بده بعد تصادفش و خونریزی مغزش الان حال خوبی نداره تروخدا برای بابام دعا کنید به دعای دیگران ایمان دارم مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 1400/04/12 | 09:23 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلما73 عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 9981 یا من اسمه دوا و ذکره شفا🙏 لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
elijonaam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2350 یا من اسمه دوا و ذکره شفا🙏 خدا بهترینها رو نصیبت کنه عزیزم ممنونتم😘😘 مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
mahya0090 عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 257 عزیزم ان شالله پدرتون سالم و سلامت باشن واسشون دعاکردم. اگ میشه شمام واسه بابای من دعا کن حالش خوب بشه. ممنونم
elijonaam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2350 عزیزم ان شالله پدرتون سالم و سلامت باشن واسشون دعاکردم. اگ میشه شمام واسه بابای من دعا کن حالش خوب ... چشم عزیزم تسبیحم کنارمه الان براشون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم ان شاالله زود زود خوب میشن مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
mahya0090 عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 257 چشم عزیزم تسبیحم کنارمه الان براشون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم ان شاالله زود زود خوب میشن ممنونم خیلی خشحالم کردی. ان شالله خدا حاجتتو بده
elijonaam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2350 ممنونم خیلی خشحالم کردی. ان شالله خدا حاجتتو بده فدات شم منم ممنونم ازت که برای بابای من دعا کردیالهی که بیای و خبر بدی بگی باباتون خووووب شدن و سلامت ان شاالله سایشون بالا سرتون باشه و سلامت باشن 😘😘😘😘 مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
mahya0090 عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 257 فدات شم منم ممنونم ازت که برای بابای من دعا کردی الهی که بیای و خبر بدی بگی باباتون خووووب شدن و سل ... ان شالله، همچنین شما عزیزمان شالله سایه همه پدرمادرا بالا سر بچه هاشون باشه🙏🏻❤
elijonaam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2350 ان شالله، همچنین شما عزیزم ان شالله سایه همه پدرمادرا بالا سر بچه هاشون باشه🙏🏻❤ الههی امین مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘