2789
عنوان

چرا همش شوهرخواهرشوهرم نگام میکرد خیلی زشت بودم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 40 پست
کلا به سبزه ها سفید نمیاد گلممحدودیت رنگی دارن یکم

کاملا برعکس میگین

فقط سفید با تناژ خاکستری هست که ممکنه به همه سبزه ها نیاد و یکم چهره بی روح دیده بشه

مگرنه سفید و سفید شیری به اثر سبزه ها میاد و کلا سفید گزینه مناسبی واسه سبزه ها هست

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی عصابم خورده اون میگه بد نبود خوب بود

خب پس خوب بوده

اونو ولش کن بیخیال

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

کاملا برعکس میگینفقط سفید با تناژ خاکستری هست که ممکنه به همه سبزه ها نیاد و یکم چهره بی روح دیده بش ...

عزیزم برعکس نمیگم چون تو تن خیلیا دیدم نمیاد از ۱۰ نقر به ۲ نفر میاد

۸ نفر دیگه هم فک میکنن بهشون میاد

عزیزم برعکس نمیگم چون تو تن خیلیا دیدم نمیاد از ۱۰ نقر به ۲ نفر میاد ۸ نفر دیگه هم فک میکنن بهشون می ...

من سعی میکنم هیچوقت نظر کلی رو براساس اینکه چشم خودم چی دیده نگم!

شما هم بهتره اول نوع رنگها و تناژ رنگی اونا رو بشناسی و بعد تناژ پوستها.... تا متوجه بشی که چه رنگ لباسی به چه رنگ پوستی میاد

من سعی میکنم هیچوقت نظر کلی رو براساس اینکه چشم خودم چی دیده نگم!شما هم بهتره اول نوع رنگها و تناژ ر ...

عشقم شناختم که میگم خوبه الکی بگم میاد بعد یه بنده خدا مثل استارتر بپوشه حس کنه بهش نمیاد ؟ من اطرافم فقط نمیگم خیلیارو دیذم گلی

حالا نظر شما هم محترمه

عشقم شناختم که میگم خوبه الکی بگم میاد بعد یه بنده خدا مثل استارتر بپوشه حس کنه بهش نمیاد ؟ من اطرا ...

نظر من و شما در یه حد محترمه!

بیشتر رنگ شناسی و مد و استایل مهمه

تا نظر امثال من