2777
2789
عنوان

بهشت زهرای تهران_کسی میره؟؟؟

704 بازدید | 35 پست

سلام عزیزان.

یکی از دوستانم ساکن جنوب کشوره. 

دوست داره بره سر مزار شهید سجاد زبرجدی_قطعه ۵۰,ردیف۱۱۷شماره۱۴

کسی هست بتونه این کار را براش انجام بده؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون فقط جسمش اونجاس 

فرقی نداره راه دور باشه 

مهم اعتقادشه 

( ولی من متنفرم از بهشت زهرای تهران ، خیلی انرژی منفی داره)

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اون فقط جسمش اونجاس  فرقی نداره راه دور باشه  مهم اعتقادشه  ( ولی من متنفرم از بهش ...

بله اعتقاد مهمه. اما در واقع وقتی اگه این همه ثواب در زیارت قبرشون گفتن میشه نتیجه گرفت حضور فیزیکی مهمه

همین که شما میگین انرژی داره یعنی نزدیک بودن یا دور بودن به اون محل اهمیت داره

البته بحث اعتقادی نمیکنم. اگر کسی بتونه برای یک هموطن کاری کنه ممنون میشم

بله اعتقاد مهمه. اما در واقع وقتی اگه این همه ثواب در زیارت قبرشون گفتن میشه نتیجه گرفت حضور فیزیکی ...

امیدوارم پیدا شه کسی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بگو از راه دور فاتحع بخونه فوت کنه

درسته عزیز. این کار را میکنه

وبه نیت از این شهید ختم عاشورا گرفته. اگر عزیزی را میشناسید که توی این دوره فراموشی یاد شهدا کنه لطفا بهش بگین وقتی میره سر مزار این شهید هم بره. آدرس بالا گذاشتم

اون فقط جسمش اونجاس  فرقی نداره راه دور باشه  مهم اعتقادشه  ( ولی من متنفرم از بهش ...

من نمی دونم شما تهران هستید یا نه وآیا گورستانهای شهرهای دیگه (که هرکدوم اسماشون فرق داره ) رو دیدید یا نه اگر دیده بودید در باره بهشت زهرای تهران همچین حرفی نمیزدید

کاربر مرد هستم