2777
2789
عنوان

بهشت زهرای تهران_کسی میره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 35 پست
من نمی دونم شما تهران هستید یا نه وآیا گورستانهای شهرهای دیگه (که هرکدوم اسماشون فرق داره ) رو دیدید ...

من قبلا ساکن تهران بودم 

اما الان شهر دیگه ام 

ماشالا قبرستون های اینجا ادم کیف میکنه میره

پر از درخت و سرسبزی 

اما تهران پر از آلودگی و بدون هیچ زیبایی خاصی 

اصلا نه فقط من ، از هر کی که پرسیدم میگه اره واقعا جای بدیه

من که هر دفعه میرفتم مریض میشدم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا ساکن تهران بودم  اما الان شهر دیگه ام  ماشالا قبرستون های اینجا ادم کیف میکنه می ...

نظرتون مورد احترامه ولی همین حس شما رو من در باره شهرهای دیگه دارم نه تهران

کاربر مرد هستم 
نظرتون مورد احترامه ولی همین حس شما رو من در باره شهرهای دیگه دارم نه تهران

جدی؟ 

اخه چرا 🤔 چون واقعا زیبایی هاشون قابل مقایسه نیست 

البته نظر شما هم محترمه ♥️😘

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

سلام

شما امروز یا دیروز من رو توی تاپیکی صدا زدین؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
سلام. زمانش یادم نیست ولی بله صدا زدم

عزیزم ببخشید توی اعلاناتم دیدم حتی لایک کردم ولب فرصتم کم بود نتونستم تاپیک رو بخونم.‌حتی فراموش کردم ذخیره کنم. شرمنده ام.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم ببخشید توی اعلاناتم دیدم حتی لایک کردم ولب فرصتم کم بود نتونستم تاپیک رو بخونم.‌حتی فراموش کرد ...

سلام به شما دوست عزیز. توی چندتا از تاپیک ها پست هاتون را دیدم. به نظرم رسید راهنمایی هاتون دلسوزانه و عاقلانه هست و آرامبخش. بعضی جاها می‌بینم که افراد به استیصال رسیدن و راهنمایی های خوبی هم نمی شوند بنابراین شما رو صدا کردم . لطفاً حلال کنید که مزاحم وقت شما شدم🥰

سلام به شما دوست عزیز. توی چندتا از تاپیک ها پست هاتون را دیدم. به نظرم رسید راهنمایی هاتون دلسوزانه ...

عزیزم سلام

شما لطف دارید بزرگوار

در حد وسع در خدمتم

رحمت هستید 

سلام عزیزم..

ببخشید تاپیک اموات رو میخوندم شما گفته بودین رشته تحصیلیتون روانشناسی هست،،میتونم درباره پسرم ازتون سوال بپرسم.؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم. بفرمایید. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

خیلی ممنونم

پسرم ۴ساله هست و دخترم ۸ماه.

با اینکه بهش توجه داریم حساس شده..عادت بد غذایی داره و من و پدرش باید به زور و اصرار بهش غذا بدیم..همیشه توی خونه تنهاس یا تلوزییون تماشا میکنه یا به تنهایی بازی میکنه.اصلا خجالتی نیست و خیلی دلش میخواد با همسن و سالهای خودش بازی کنه.

یک موردی که خواستم ازتون کمک بگیرم اینکه وقتی با بچه ها بازی میکنه تحمل شکست و نداره و کلی گریه میکنه چرا من برنده نشدم..یا وقتی توی خونه قایم باشک بازی میکنیم وقتی پیداش میکنم کلی گریه میکنه.خیلی ناراحتم بنظرتون چیکار کنم؟؟

زود هم عصبانی میشه یا وقتی بهش اجازه ی کاری نمیدم خودشو میزنه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
خیلی ممنونم پسرم ۴ساله هست و دخترم ۸ماه. با اینکه بهش توجه داریم حساس شده..عادت بد غذایی داره و من ...

با عرض سلام مجدد خدمت شما. در مورد حساسیت به خواهرش یه موضوع طبیعی توی بچه هاست که با ورود فرزند دوم اتفاق می افته. کاری که شما باید بکنید اولا اینکه از اقدامات مثبت اون نسبت به خواهرش خیلی تعریف تمجید کنید و مرتب جلوی خودش به همسر بگیر مثلا علی خیلی زهرا را دوست داره و براش میوه میاره و خلاصه بینشون محبت ایجاد کنید. 

دوم:در مورد غذا اصلا به دنبالش نباشید. بگذارید خوب بازی کنه و تحرک داشته باشه خودش گرسنه میشه و میخوره. موقع صرف غذا براش بکشید و صداش کنید اگر نخورد چیزی نگید جمع کنید تا خودش گرسنه بشه و بگه غذا میخوام اینجوری یاد میگیره سر وقت بیاد کنار سفره. 

سوم:بهش مسئولیت در حد توانش بدید. مثلا در خرید بخشی از اجناس را حمل کنه. یا چیزی برای همسایه ببره یا بگیره. یا مرتب کردن وسایلی از اتاقش که در حد توانش باشه..... 

چهارم:حتما زمان بازی با بچه هایی از خانواده های خوب و مورد اطمینان را بهش بدید. خیلی زیاد. مثل بچگی های خودمون که نامحدود بازی میکردیم. 

چهارم:در مورد شکست در بازی؛ وقتی خودتون باهاش بازی میکنید مثلا سه بار اون برنده بشه، یه بار شما، دوبار دیگه اون. وقتی گریه و بی قراری کرد بگید خب همه بازی ها اینطوریه هر دفعه یکی برنده میشه دیگه. وحتما دفعه اول و آخر اون برنده بشه. به داد و قالش توجه نکنید کم کم میپذیره. و برای ناکامی های بزرگتر در زندگی آماده میشه و مقاوم میشه. 

پنجم:در مورد خودزنی :اولا که این کار شده اسلحه بچه. چون تا الان با زدن خودش به نتیجه رسیده. تا جایی که ممکنه با کارهایی که خطرناک نیست و یا برای دیگران خطر نداره باهاش مخالفت نکنید. اگر خواستید مخالفت کنید با مهربانی توی چشماش نگاه کنید و با لحن مهربان بگید به این دلیل نمیتونید اجازه بدید. اگر خودشو زد اصلا واکنش نشون ندید. بگذارید بزنه ولی شما بدون عصبانیت و خشم و تغیر رفتار باز بگید نمیشه. اگر تسلیم بشید دفعه بعد قویتر از این سلاح استفاده میکنه. 

در همه این موارد صد در صد با همسر خود هماهنگ باشد. 

یک نکته دیگه وقتی خواهر اذیت میکنه و میخواد انتقام بگیره نگید تو بزرگتری نکن یا نگید وسایلتو بده بهش اون کوچیکه. این بدترین کینه را ایجاد میکنه . به زبان خواهر معذرت خواهی کنید یا مثلا اگر خواهرش موهاشو کشید بگذارید اونم یه کوچولو بکشه تا عقده نکنه و درکل بیشتر خشم بچه بزرگتر به خاطر محبت و تبعیض هر چند کم به بچه دوم است. 

زمانهایی اختصاص به خود خودش بدید بدون خواهر بیرون ببریدش وباهاش وقت بگذرانید تا حس نکنه پدر و مادرش ازش گرفته شده. 

ان شا الله نسلی سالم و صالح داشته باشیم. به امید حق

با عرض سلام مجدد خدمت شما. در مورد حساسیت به خواهرش یه موضوع طبیعی توی بچه هاست که با ورود فرزند دوم ...

مرسی گلم زحمت کشیدی..🙏🙏🙏

حتما مواردی که گفتید رعایت میکنم..

ایشالله در پناه حق موفق باشید دوست عزیز.