2777
2789
عنوان

رمان های سمی که تو نوجوونی میخوندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7565 بازدید | 143 پست
به نظر من نه...پیرامون فانتزی های جنسی پسره ست واقعا حال ادمو بد میکنه

اوو..پس ولش

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان من اونا کپی بسیار داغون. دیو و دلبر بودن فهمیدم دهه هشتادی هستین. 

درسته ولی اون موقع ها میخوندم دیگه 😬

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اره خیلی تحت تاثیرقرار گرفتم رمان تا تلاقی خطوط موازی رو خوندی؟اونم خیلی خوب بود ارزش وقت گزاشتنو د ...

اره من هنوز تو شوکم واقعا

نه این رمان و‌نخوندم

ابنبات چوبی واقعا عالی بود

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻
راجب چی بودمگه یکمشومیگی

هیچی چرت و پرت

دختره یه پسریو پیدا میکنه که میگه من نیمه گمشدتم میبرتش پیش خودش با چند نفر دیگم اشنا میشه که اینا همشون قدرتای مختلف دارن یکی میتونه ذهن بخونه یکی میتونه تغیر شکل بده و ... 

از اولشم تا اخرش فقط با سه تا حالت میتونم خلاصه کنم : دختره 1غذا میخورد 2 با شوهرش رابطه داشت ( که با جزییات مینوشت ) 3 بعد رابطه میخابید  و بعد دوباره بیدار میشد گشنش بود و این چرخه ادامه داش :)))

هیچی چرت و پرت دختره یه پسریو پیدا میکنه که میگه من نیمه گمشدتم میبرتش پیش خودش با چند نفر دیگم اشن ...

واقن سمه😂😂🤣

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀