2777
2789
عنوان

رمان های سمی که تو نوجوونی میخوندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7565 بازدید | 143 پست
اره تازه جالب ترش اینه که مادر پسره  مجبورش میکنه با یک دختر دیگه ازدواج کنه بعد اون پسر اسمش ن ...

باورم نمیشه اون موقع ها غش میکردیم واسه همچین صحنه هایی که تو ذهنمون میومد

NVD❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا ناراحت شدم هنوزم اون و تا تلاقی خطوط موازی رو بعده چنسال میخونم تا تلاقی خطوط موازی ر ...

بله اونم خوندم سالها پیش اون شاید یه کوچولو دور از واقعیت باشه ولی دیگه سم نیست داستانش قویه

NVD❤

خوبع ک  

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
اووووف پیوند ذهنی خیلللللللییی سم بود  یعنی سم خالصاااا

راجب چی بودمگه یکمشومیگی

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
بله اونم خوندم سالها پیش اون شاید یه کوچولو دور از واقعیت باشه ولی دیگه سم نیست داستانش قویه

اونم خیلی دوس داشتم نمیدونم چرا برام جذابیت داشت...

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
اسیر دزدان دریایی خیلی حال بهم زن بود😑چه چیزایی میخوندیم

چیه مگه داستانش انقدگفتن اینجاکنجکاوشدم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

یه زمان بود نمیدونم اسمش چی بود اما سه دختر بود که اسمش طاهره بود و باباش چون پسر میخواست تمام حرکات و رفتار این دختر رو پسرونه کرد و از بعد از اون روز شد طاهر   ..عاشق یه دختر همکلاسیش میشه که خودشم میکشتش ...داستانش واقعی بود

اونم خیلی دوس داشتم نمیدونم چرا برام جذابیت داشت...

بله خوبه به نظرم داستانش فرق داشت مثل این رمانای بچه نویی پیرامون کل لکل دوتا پسر بچه و دختر بچه نبود محتواش بهتر بود

NVD❤
بله خوبه به نظرم داستانش فرق داشت مثل این رمانای بچه نویی پیرامون کل لکل دوتا پسر بچه و دختر بچه نبو ...

رمان دیگه نیست ک مثل این دوتا قشنگ باشه؟

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
من احمق واسه توسکا و قرار نبود  عرمیزدم😐صبح تا شب کارم خوندنشون بود ی مدت توهم زده بود ی پسر ر ...

وای ایناخییلی خوب بودن منم خاطره دارم.مخصوصااونجاکه ارشاویرمیره عروسی توسکاچقددلم واسه شهریارمیسوخت.اووووف حافظه روحال کردین😂😂😂😂😂😂😂

منم از ابنبات چوبی زیاد خوشم نیومد ولی قرار نبود و توسکا که خیلی سم بودن😑

من6,7سال پیش خوندمشون اونموقع حسابی تو فازش بودم تامدتها تو فکرشون بودم مخصوصا ارتان😍😬😁

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞