2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 25728 بازدید | 82 پست
پدرشوهرها رو هم در نظر بگیر  تو مجردی پسرشو ول کرده بود  حالا ک پسرش متاهل شده دو دستی چ ...

پدر همسرم توی جریان ازدواج ما با وجودی که وضع مالی خوبی داشت حتی یک ریال هزینه نکرد و همه ی مخارج رو همسرم پرداخت کرد با کلی قسط وارد زندگی شدیم.حالا که اوضاع روبراه شده خودش انتظار داره که همسرم حتی مبلمان منزلشون رو بخره . من میدونم که همسرم حدود اقتصادی رو باهاشون رعایت میکنه اما به زبون اوردنش هم خوب نیست. چون خودش واقعا وضع مالی خوبی داره 

اما اینکه وقتی باید باشن نیستن و وقتی مستقل میشی و از پس مشکلاتت برمیای ظاهر میشن کمی تلخه.

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
من ۲۲سال عروس یه خانواده مادرشوهر من همیشه می گفتم خوبه ولی ۲سال پیش سریه قضیه همچین منو گذاشت کنارک ...

ادم یه گلدون میذاره توی خونش یک ماهه بهش عادت میکنه و وابسته میشه. چرا خانواده ی همسر به حضور عروس با همه ی خلقیاتش بعد این همه سال عادت نمیکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین دقیقا ولی برعکس مادر شوهرم و خواهر شوهرم ازم متنفرن و شدیدا حسودن و بد ذات کلی زندگیمو‌بهم ریخ ...

الهی. منم الان دقیقا حال شما رو دارم. با این تفاوت که تازه همه ی خوبیها و تظاهرشون آوار شد رو باورم

بیشعور بود اینقدر حسودی مادرمو میکرد چشم دیدنش رو نداشت.یبار دخترش گفت ببین چقدر با دامادش که برادرم ...

حالا مادر شوهر من نسبت به دامادهاش هم ابراز علاقه میکنه و میگه چون دخترام رو دوست دارم داماد برام عزیزه. حالا خدا کنه این یکی حسش واقعی باشه

قربونت خدا رفتگانت رو بیامرزه.طرز داماد نگه داشتن رو از ماور من یاد گرفت.مادرم ۴۰ روز فوت نشده بود ش ...

واقعا با همین صراحت گفت؟؟

الهی چقدر سخت و تلخ بوده این حرف. من بعد از فوت پدرم هر وقت بخوام روز پدر یا مناسبتی رو به پدر همسرم تبریک بگم گریه ام میگیره. خدا مادرتون رو بیامرزه

ادم یه گلدون میذاره توی خونش یک ماهه بهش عادت میکنه و وابسته میشه. چرا خانواده ی همسر به حضور عروس ب ...

منم یعد 6 سال دلمو شکستن و رابطه منو شوهرمو خراب کردن الهی پدرشوهرم خیر نبینه 

این همه خوبی کن بعد سر مریضی دخترم ک منم حالم بد بود و دوست داشتم تنها باشم هر چی فوش لیاقت خودش بود بارم کرد من اینقد از لحاظ روحی سر جریان دخترم حالم بد بود هیچی نگفتم هیچی فقط نیگاش کردم حرمتشو نگه داشتم بازم ولی اون منو بازیگر خطاب کرد گفت خوب بلدی بازی کنی خدا ازش نگذره نمیبخشمش هیچ وقت هیچ وقت 

شوهرمم سکوت کرده بود   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
سه روز بود که مهمونم بودن و مدام قربون صدقه ی من و بچه ها میرفت. دیروز سرظهر واسه دخترم اتفاقی افتاد ...

نه عزیز 

فهمیدم چی شده 

اون فکر کرده یک وقت نگید از پا قدم‌اون بوده 

یا اون چشم زده

دوستتون داره 

منم یعد 6 سال دلمو شکستن و رابطه منو شوهرمو خراب کردن الهی پدرشوهرم خیر نبینه  این همه خوبی کن ...

عزیزم درکت میکنم. خدا نکنه بچه ی آدم خار به پاش بره واقعا غم دنیاست. حالا اگه اطرافیان هم درک نکنن و دلشوره ی ادم رو حساسیت بیجا تلقی کنن

نه عزیز  فهمیدم چی شده  اون فکر کرده یک وقت نگید از پا قدم‌اون بوده  یا اون چشم زد ...

نمیدونم. شاید الان به خاطر نگرانی واسه دخترم زیادی حساس شدم و بی انصافی میکنم. ولی جوابت دلمو اروم کرد چون ادم جنجال طلبی نیستم و واقعا دوست دارم بچه هام امنیت روانی خوبی در کنار اقوام درجه ی یک داشته باشن. امیدوارم همین طوری باشه که شما میگی

عزیزم درکت میکنم. خدا نکنه بچه ی آدم خار به پاش بره واقعا غم دنیاست. حالا اگه اطرافیان هم درک نکنن و ...

ای گفتی دقیقا همین بود 

بچم یه هفته کهیر زده بود روز به روز بدتر میشد هنوز دو سالشم نشده یه شبم بستری بود دلم اتیش بود خدایی دخترم طاقت نمیاورد اصلا یه وضعی نگم 

به جای این ک بفهمه و دلداری بده بدتر میپرید به ادم مردک ادعای شعورشم میشه اونوقت 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
عزیزم درکت میکنم. خدا نکنه بچه ی آدم خار به پاش بره واقعا غم دنیاست. حالا اگه اطرافیان هم درک نکنن و ...

تو یه هفته واقعا داغون شدم نه خواب داشتم نه خوراک یه هفته اصلا نمیخوابیدم گریه امونم نمیداد اب نمیخوردم 

خودم کم فشار و استرس داشتم اینم اضافه شد 

هر کی میدید منو میگفت مثل میت شدی برو استراحت کن ببین چقدر داغون بودم 

نه پدری نه مادری کنارم به جای اینه ارومم کنه و تو بیمارستان جلو همه کلی فوش بارم کرد هیچی نگفتم راهم کشیدم رفتم میگه تو بهم دهن کجی کردی همون شبم با شوهرم رفتم پایین خونش بیتر از سه ساعت دوباره کلی فوش و داد و بیداد سرم دوباره سکوت کردم انتظار داشتم شوهرم پشتم باشه ولی نبود اونم ساکت نیگاش میکرد 

خدا ازشون نگذره باید تاوان بده تاوان اشکام تاوان دل شکستم تاوان تحقیر کردناش تاوان همه چیز

ببین چقدر بدبختم ک مجبورم دوباره تو این زندگی کوفتی کنارش باشم فقط بخاطر دخترم ک کنارش باشم موندم 

واقعا با همین صراحت گفت؟؟ الهی چقدر سخت و تلخ بوده این حرف. من بعد از فوت پدرم هر وقت بخوام روز پدر ...

اره واقعا همینطوری گفت کینه هاشو خالی کرد روم.مادرم شب هفتش مصادف شد باروز مادر حاله مارو ببین چی بود دیگه بعد به شوهرم گفته بود به نن تبریک نگفتا.خدا پدر نازنینت رو بیامرزه

اره واقعا همینطوری گفت کینه هاشو خالی کرد روم.مادرم شب هفتش مصادف شد باروز مادر حاله مارو ببین چی بو ...

خدا صبرت بده عزیزم. ممنون بانو خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. برای شادی روح مادرت شاد زندگی کن چون مادرها در هر دو دنیا دلخوش به شادی بچه ها شونن

خدا صبرت بده عزیزم. ممنون بانو خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. برای شادی روح مادرت شاد زندگی کن چون ما ...

فدای تو مهربون بعد دوسال افسردگی و قرصای مختلف تازه خودمو پیدا کردم ولی ته تهش دلم میسوزه یه چی کم دارم تو زندگیم😔😔😔