2777
2789
عنوان

تنهايي توي غربت خيلي خيلي سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب هندی هم بلدین یا انگلیسی صحبت می‌کنید البته اگه دوست داشتید بگید کارتون چیه

ھندی متوجہ میشم اما انگلیسی صحبت میکنم طراح مد ھستم

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

باز خوبه شماها تو خارج هستید پر از امکانات من بدبخت یازده ساله تو غربتم یه شهر داغون بی در و پیکر با مردمانی نابود 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

كانادا

کدوم  شهرش دختر  خواهرم  تا چندماه دیگه  بورس میگیره برا  دانشگاه اُتاوا  اوائل  خانوادش مخالف بودن  ولی وقتی خود دخترشون  تمایل داشت و  امکاناتش درکانادا  خوبه  ( تحصیلش مجانیه )راضی شدن

این کاربری متعلق به دونفر است .

شما بورسیه شدین؟ 

و ھند خیلی پیشرفت س

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
ھندی متوجہ میشم اما انگلیسی صحبت میکنم طراح مد ھستم

هندیا خوشگلن؟ پولدارن اکثرا مثل تو فیلما یا اونا شو هست؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کدوم  شهرش دختر  خواهرم  تا چندماه دیگه  بورس میگیره برا  دانشگاه اُتاوا &n ...

جدی رایگانه تحصیل؟ چطوری میره ؟

ازطریق  سهمیه  شاگرد  اولی  و رزومه تحصیلی عالی  دعوتش کردن ک  بره&nbs ...

چه عالی موفق باشه، مرسی از توضیحت 😘

وضعیت بهداشت و‌امنیتش اذیتتون‌نمیکنه؟

واقعا بھداشت دارن و امنیت خوبی ھم دارن بد جا افتادہ میشہ گفت شرایط انگلیس رو دارہ

هندیا خوشگلن؟ پولدارن اکثرا مثل تو فیلما یا اونا شو هست؟

زیبا ھستن و پولدار ھم زیاد دارن 

بالییود از واقعیت زندگی ھندی ھا گرفتہ شد اما من توی این 8 سال راضی ھستم و بودم