2777
2789
عنوان

تنهايي توي غربت خيلي خيلي سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 58 پست
بي ناز تر و محكم تر از من خودم ام اينكه تو كشور غريب اومدم درس خوندم و دارم كار ميكنم و دست تنها اس ...

عزیزم شما رو‌کمی هم‌جو‌گرفته😅 منم سالها خارج از کشور تنها درس خودندم، کار کردم، اسباب کشی داشتم ( اونم اسباب کشی نه فقط خونه به خونه، قاره به قاره😅) روزای سخت و پر استرس هم داشتم. حتی همون فاجعه ای رو‌ که میکی من به بار فاجعه به معنای واقعی رو‌تجربه کردم. از اسم خارج هم اب از اب و‌لوچه ام راه نمیفته. گفتم سخت بگیری دنیا بت سخت میکیره. دوست نداری، هر جور راحتی😅سخت بگیر😅

واقعیت اینه که اینا نازه. چون راه برکشت هم برای من و هم شما و هم بقیه بازه. اما بر نمیگردیم. پس در نهایت همه این غربت و تنهایی و .. اونقدرام بد نیست وگرنه که مایه اسش یه بلیط به ایرانه! پاسپورت ایرانی  هم که خدا رو شکر همه مون داریم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دیگه جوک سال بود وجدانا!!! هند، انگلیس؟!!! من !!!!😳😳😳😳😳

نہ عزیز دلم خیلی از محلہ ھاش مثل انگلیسی و زیبا تر

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
😳😳😳😳😳😳

برید راجستان ببینید چقدر زیباست و واقعا تصورشما از ھند عوض میشہ یا شھر بمبی خیلی زیبایی دارہ فردا تاپیک میزنم دربارہ ھند بخونید و ببینید

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
به قول فامیل دور این شما و‌ابن‌گوگل😅 من دیگه صحبتی ندارم😂

عزیزم یہ سرچ توی گوگل بکنید زیبایی ھای ھند تا متوجہ بشید و من ھم چیزی رو کہ دیدم گفتم 

شبتون خوش😘♥️

اينكه به معني اين نيست كه فرهنگ و مردم و قوانينش مثل اينگليس باشه

منظور من طبیعت بود عزیزم فرھنگ کہ قطعا متفاوتہ

عزیزم شما رو‌کمی هم‌جو‌گرفته😅 منم سالها خارج از کشور تنها درس خودندم، کار کردم، اسباب کشی داشت ...

جو چي منو گرفته؟!

اينكه غصه داشتم اومدم درد و دل كردم؟

شما هم از اون ايرانيايين كه همراهي و همدلي اصلا تو برنامت نيست

خوش باشين 

يادت باشه فقط وقتي دلت گرفت ، راهش فقط گرفتن بليط و شكستن پلهاي پشت سر نيست

گاهي يكي پيدا ميشه كه ادم رو اروم كنه و روزاي سخت رو اسون

عزیزم یہ سرچ توی گوگل بکنید زیبایی ھای ھند تا متوجہ بشید و من ھم چیزی رو کہ دیدم گفتم  شبتون خ ...

زیبایی با تمیزی فرق بسیار دارد عزیز دل برادر. هند تو دنیا به کثیفی معروفه. یقینا اونجا هم محله های شیک و تمیز هست. اما جنرال کشور ظاهرا به طرز فجیعی کثیفه

جو چي منو گرفته؟! اينكه غصه داشتم اومدم درد و دل كردم؟ شما هم از اون ايرانيايين كه همراهي و همدلي ...

جو خارج و‌اینکه با کامنت من بلافاصله فکر کردید اسم خارج اومده اب از لب و‌لوچه ام  راه افتاده😅

جو خارج و‌اینکه با کامنت من بلافاصله فکر کردید اسم خارج اومده اب از لب و‌لوچه ام &nbs ...

اره بابا تو خوبي

كاش پُز داده بودم حداقل

اومدم خير سرم درد دل كنم

انقدر همه جبهه دارين نسبت به يكي كه خارجه كه فقط دل ميشكنيد