2777
2789
عنوان

شوهرم تعادل روانی نداره

1520 بازدید | 32 پست

امشب قرار بود بریم تراس شام بخوریمو بشینیم ولی یهو رفت نشست جلو تلویزیون فیلم نگاه کردن منم ناراحت شدم رفتم اتاق آهنگ گذاشتم آروم برای خودم گریه میکردم یهو وارد اتاق شد درو شکست پاش زخم شد همه جا رو خونی کرد.همیشه سر چیزایی الکی یهو قاطی میکنه یا خودشو میزنه یا منو تا خون نیادم ول نمیکنه.خیلی احساس تنهایی میکنم میشه دلداریم بدید آروم بشم چند وقته خانوادمو نذاشته ببینم خیلی احساس بی پناهی میکنم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم الهی دستش بشکنه😔

خب جرا ترفتی بشینی پیشش فیلم ببینی!؟

فک نمیکنید گاهی لج بازی از طرف خودمونه؟!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

فقط مواظب باش باردار نشي تا شوهرت درست نشده

نميخوام رفتار شوهرت رو توجيح كنم كتك زدن توجيح نداره چه خودش چه شما رو  اما سر اينكه نيومده تو تراس شام بخورين نشستي گريه كردن؟خدايي منم جاي شوهرت باشم عصبي ميشم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چرا نشستی تو این زندگی اصن چرا فقط گریه بلدی؟؟کار دیگ بلد نیستی یه فکری برا این وضعت بکنی؟

سه سال عذاب کشیدیم تا بیایم خونمون الان واقعا دلم نمیاد خرابش کنم از طرفی هم دیگه امیدی ب این زندگی نیست موندم سر دوراهی.

ای جونم ان شاء الله خدا دلتو آروم کنه و خوشبخت باشی منم خودشو میزنه همچی و داغون کرده  اي کاش ...

😭😭😭 این حقم نیس کسی ک ادعای عاشقیش گوش فلکو کر کرده بود الان اینجوری باشه دیگه ب هیچ کسی اعتماد ندارم

اسی  لازم است  هر دو  مراجعه کنید به مشاور

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
عزیزدلم الهی دستش بشکنه😔 خب جرا ترفتی بشینی پیشش فیلم ببینی!؟ فک نمیکنید گاهی لج بازی از طرف خودم ...

مدلشه همیشه خودش چیزای کوچیکو بهونه میکنه و دعوای بزرگ 

😭😭😭 این حقم نیس کسی ک ادعای عاشقیش گوش فلکو کر کرده بود الان اینجوری باشه دیگه ب هیچ کسی اعتماد ن ...

به من می‌گفت نمیذاره هیچکی کوچکتر از گل بهت بگه میزنم شل و پلش میکنم نمی‌ذارم آب تو دلت تکون بخوره 

من خر کاشت بیشتر فکر میکردم 

فقط مواظب باش باردار نشي تا شوهرت درست نشده نميخوام رفتار شوهرت رو توجيح كنم كتك زدن توجيح نداره چه ...

خیلی اذیتم میکنه افسردگی گرفتم دست خودم نیس همش احساس تنهایی میکنم از جاهای تاریک خوشم میاد خودش میگه از بچه خوشم نمیاد اعصابشو ندارم.