امشب قرار بود بریم تراس شام بخوریمو بشینیم ولی یهو رفت نشست جلو تلویزیون فیلم نگاه کردن منم ناراحت شدم رفتم اتاق آهنگ گذاشتم آروم برای خودم گریه میکردم یهو وارد اتاق شد درو شکست پاش زخم شد همه جا رو خونی کرد.همیشه سر چیزایی الکی یهو قاطی میکنه یا خودشو میزنه یا منو تا خون نیادم ول نمیکنه.خیلی احساس تنهایی میکنم میشه دلداریم بدید آروم بشم چند وقته خانوادمو نذاشته ببینم خیلی احساس بی پناهی میکنم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نميخوام رفتار شوهرت رو توجيح كنم كتك زدن توجيح نداره چه خودش چه شما رو اما سر اينكه نيومده تو تراس شام بخورين نشستي گريه كردن؟خدايي منم جاي شوهرت باشم عصبي ميشم
آقا هستم🙋 🔵💲💙 بجای ایراد گرفتن از دیگران به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست 😑در جمع همیشه خاموش باش تا ذهن تقویت شود کاربر سال 85