2777
2789
عنوان

نودل با تخم مرغ خوشمزه میشه؟ 🤔

1879 بازدید | 14 پست

دوستان تا حالا با تخم مرغ امتحان نکردم اگه امتحان کردین خوب میشه؟ شما چطوری میپزین با تخم مرغ که خوشمزه شه؟ 

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با تخم مرغ آبپز دوست دارم اما اونی که با تخم مرغ خام میخورن رو متنفرم

عه میشه بگی چطور درستش میکنی؟ ینی اول می‌ریزی تخم مرغو یا آخر و اینکه رنده میکنی یا.... 

من تا الان فقط با چاشنی خودش میخوردم😅

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
خوشمزه براش کمه🙂💔

میشه بگی چطو درستش میکنی گل؟ 

تا حالا با تخم مرغ نخوردم 

اصلا تخم مرغ میشکن رو نودل بعد درش می ذارند همینجوری با نودل می پزه ( داخل فیلم هاش همینجوری اند)

به نظرم خیلی بدمزه میشه فکر کن تخم مرغ تو کیک و خامه چقدر بو داره دیگه داخل نودل و برنج چه شود  

میشه بگی چطو درستش میکنی گل؟ 

اول پیازچه و پیاز و هویج و فلفل دلمه و قارچو سرخ میکنم و نمک و فلفل خیلی زیاد با ادویه ی نودل بعد سوسیس توش میریزم یه قاشق ربم میریزم و تفت میدم سه لیوان اب میریزم میزارم قشنگ باهم بپزن حدودا نیم ساعت بعدش نودلو اضافه میکنم چند دیقه که پخت یه تخم مرغ توش میشکنم درشو میزارم تا پنج دیقه اصن باز نمیکنم بعدشم تموم😐💔

خیلییی خیلی خوشمزس من هفته ای سه یا چار بار حتما میخورم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
میذارمش کنار غذا با هم میخورم

اها👌😃

اول پیازچه و پیاز و هویج و فلفل دلمه و قارچو سرخ میکنم و نمک و فلفل خیلی زیاد با ادویه ی نودل بعد سو ...

وای دلم خواست😁😍

ممنون از توضیحاتت😘

تا حالا با تخم مرغ نخوردم  اصلا تخم مرغ میشکن رو نودل بعد درش می ذارند همینجوری با نودل می پزه ...

منم تو نت دیدم یکم عجیبه تخم مرغ رو آب بپزه😀یه جوریه😅👌

وای دلم خواست😁😍 ممنون از توضیحاتت😘

😁♥

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
وای من وقتی میخورم اولش حالم خوبه بعد حالم بد میشه .نمیدونم چرا 

منم اولا دوست داشتم الان دیگه دلمو زده برا همین دنبال راه جدید پختم😀