2777
2789

یه بار خواستم بگم پرتقال خونی گفتم پرتقال....🤧😐

افتضاحههه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دختر پسرای فامیل جرعت حقیقت بازی میکردیم بعد انقدر این پسرا سوالای مسخره میپرسیدن جر خورده بودیم از خنده منم اومدم بگم از بس خندیدم از چشمام اشک اومد گفتم از بس خندیدم آبم اومد 😑🤣 جمع اول تو سکوت عمیقی فرو رفت بعد منفجر شدن 

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...

یه بار به شربت خاکشیر و تخم شربتی گفتم تخم شیر و خاک شربتی😑😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ب داداشم میخواستم بگم لب تاپو بدع عادت دارم همه چیو مخفف بگم گفتم اون لبو بدع😐😐😐خاااکککککک

اب شدمممممممممممم

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

یه فامیل داریم دو تا پسر پزشک داره 

همه پسرانش رو میشناسن 

تو یه مهمونی خیلی از محدثه جان تعریف میکرد من هم فکر کردم دوست دختر پسرشه 

گفتم محدثه کیه؟ 

محو شد تو افق و گفت دخترم  

تا حالا کسی دخترش رو اینطور انگور نکرده بود

یه بار خواستم بگم پرتقال خونی گفتم پرتقال....🤧😐 افتضاحههه

🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اطره هم من تعریف کنم😅

چند سال پیش زمان دانشجویی چند تا دوست بودیم همیشه باهم بودیم

اینا خیلی دنبال شوهر اینا بودن هر موردی پیش میومد به عنوان همسر اینده بهش نگاه میکردن😝😝😝

یه بنده خدایی بود پنجاه سالش میشد پسر بود ازدواج نکرده بود 😭😭

موهای فرفری داشت این موهاشو سشوار میکشید وایمیساد جلو دانشگاه

دخترارو نگاه میکرد🤣

البته این بخاطر موهاش معروف شده بود انگار دیگو برگردونده رو سرش😃😃

یه بار با یکی از دوستام رفته بودیم بازار

من پارچه گرفته بودم کم اومده بود رفتم دوباره بگیرم سر ظهر بود دیدم مغازه بستس 😫😫

دوستم گفت مغازه بغلی بازه از اون بپرس ببین کی میاد

خواستم برم سمت مغازه یهو دیدم داخل مغازه اون پسر مو فرفری نشسته

سریع برگشتم دوستم گفت چرا برگشتی

گفتم یه پسر خوش تیپ تو اون مغازه هست برگشتم یکم عطر بزنم بعد برم

بعد این دوستم که فاز ازدواج گرفته بود اصرار کرد گفت توروخدا بزار من برم

منم خودمو گرفته بودم میگفتم نه خودم میخوام برم دیگه انقد اصرار کرد گفتم باشه برو

هم عطر زد هم رژ زد یکمم پنکک زد که بره دل ببره

این رفت تو یارو پشت دخل بود دید نداشتیم ببینیمش من جلو در بودم اون داخل مغازه

با انگشتش داشت مغازه بغلی رو نشون میداد که بگه همسایتون کی میاد

یهو یارو از پشت دخل اومد بیرون

این دوستم یجوری زد زیر خنده انگشتشم همونجوری بود دیگه نتونست سرپا وایسه پخش زمین شد🤣🤣🤣🤣🤣

من سریع رفتم تو دستشو گرفتم بلندش کردم

یارو رسما شاخ دراورده بود

یجوری نگامون میکرد 😶😶😶

گفتم اقا ببخشید  سریع دوستمو از تو مغازه اوردم بیرون🤣🤣🤣🤣

اطره هم من تعریف کنم😅 چند سال پیش زمان دانشجویی چند تا دوست بودیم همیشه باهم بودیم اینا خیلی دنب ...

🤣🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!